Svědectví: Apokalypsa podle Stephena Kinga v nové ukázce

Svědectví: Apokalypsa podle Stephena Kinga v nové ukázce | Fandíme seriálům
CBS All Access
Zobrazit dalších 16 obrázků
Seriál, ve kterém je nákazou vyhlazeno 99 % obyvatelstva, vypadá jako velice hutný zážitek.

Dílo legendárního hororového autora Stephena Kinga v posledních letech bere filmový svět útokem a nové adaptace přibývají jako na běžícím páse. Televizní sféra si zažila o něco menší boom, to však neznamená, že by ji tento trend zcela minul. Nedávno jsme na obrazovkách mohli sledovat například seriály Castle Rock nebo Creepshow, které byly Kingem silně inspirovány, pořípadě adaptacemi románů Pan Mercedes nebo Outsider. Přímým zpracováním knižní předlohy bude i chystaná série Svědectví (The Stand).

Svědectví: Adaptace Kingova pandemického románu v první upoutávce
 

Seriál, který ukazuje postapokalyptický svět, v němž kvůli smrtící nákaze zemřelo 99 % zemské populace, láká na spoustu věcí. Tím zřejmě nejpůsobivějším prvkem je hvězdné herecké obsazení, které se chlubí jmény jako James Marsden, Whoopi Goldberg nebo Alexander Skarsgård. V dalších rolích se objeví Jovan Adepo, Owen Teague, Greg Kinnear nebo Brad William Henke.

Přestože adaptace Kingových knih obecně zdaleka nemají konstantní kvalitu a nejdeme mezi nimi i skutečně nepovedené a bizarní projekty, Svědectví v tuto chvíli vypadá velice nadějně. Už první plnohodnotný trailer napovídal, že před námi stojí správně atmosferická podívaná, která nešetří napětím. A to samé potvrzuje i nejnovější promo. To se blíže zaměřuje na hlavního záporáka Randalla Flagga přezdívaného jako Dark Man, přičemž to vypadá, že by herecký výkon Alexandera Skarsgårda mohl skutečně stát za to. První diváci se o tom přesvědčí již 17. 12., kdy si devítidílné Svědectví odbyde premiéru. Snad jej co nejrychleji chopí nějaká česká platforma.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest