30 Stříbrných: Tajemná novinka od HBO je plná krvežíznivých monster

30 Stříbrných: Tajemná novinka od HBO je plná krvežíznivých monster | Fandíme seriálům
HBO
Zobrazit dalších 9 obrázků
Koukněte na upoutávku na seriálovou hororovou novinku od HBO.

Stanice HBO zveřejnila první krátký trailer na svůj nový španělský seriál 30 Stříbrných (v originále 30 Monedas). Zrežíroval a spolunapsal ho zkušený hororový tvůrce Álex de la Iglesia (Balada o smutné trumpetě, Čarodějnice ze Zugarramurdi). Zveřejněná upoutávka působí strašidelným dojmem a navazuje hutnou atmosférou.

Příběh 30 Stříbrných diváky zavede do odlehlého španělského městečka, ve kterém působí otec Vargo, který je zároveň vymítačem, boxerem a bývalým vězněm, který byl do města vyhoštěný církví. I tak si ho tam ale najdou jeho nepřátelé a s jejich příchodem se začnou dít podivné věci. Ty začne vyšetřovat starosta města Paco spolu s tamější veterinářkou Elenou. Trojice se postupně dostane až k celosvětovému spiknutí, které je propojené s Jidášovými třiceti střibrnými.

V hlavní roli otce Varga diváci uvidí Eduarda Fernándeze (Všichni to vědí, Muž tisíce tváří). Sekundovat mu budou Miguel Ángel Silvestre (seriály Osmý smysl, Narcos) jako starosta Paco a Megan Montaner coby veterinářka Elena.

Níže si můžete pustit první upoutávku na seriál i s českými titulky. Podle ní můžeme 30 Stříbrných očekávat na HBO GO 29. 11. Pod videem si pak níže můžete ještě pročíst detailnější oficiální synopsi a v galerii najdete k prohlédnutí plakáty a fotky.

Kněz Vergara prchá před svou minulostí a nachází útočiště u Ďábla, který mu dá pokyn, aby našel poklad - jednu z 30 mincí, pro něž Jidáš zradil Ježíše Krista. Je čas se mu znovu postavit tváří v tvář, ale tentokrát je opravdu připraven... Vítejte ve světě, kde nic není tak, jak se na první pohled zdá, a nikomu nelze věřit. Otec Vergara (Eduard Fernández) je vymítač, boxer a bývalý vězeň, který je církví vyhoštěn do odlehlého španělského města, kde má působit jako kněz. Přestože touží zapomenout a být zapomenut, nepřátelé si jej brzy najdou. Začnou se dít podivné věci. Ambiciózní starosta města Paco (Miguel Ángel Silvestre) se společně s místní veterinářkou Elenou (Megan Montanerová) pokusí odhalit tajemství z Vergarovy minulosti. Všichni tři nakonec spojí své síly a ocitnou se v centru celosvětového spiknutí s cílem získat 30 stříbrných, které byly vyplaceny Jidáši Iškariotskému za to, že zradil Ježíše z Nazaretu. Mince jsou prokleté a mají nadpřirozenou moc. (oficiální synopse, HBO Europe)

Foto: HBO

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest