Hra o trůny: Jason Momoa prozradil, jak se připravoval na roli Khala Droga

Hra o trůny: Jason Momoa prozradil, jak se připravoval na roli Khala Droga | Fandíme seriálům
HBO
Zobrazit dalších 9 obrázků
Herec proslavený rolí Aquamana při nabírání svalové hmoty zvolil poněkud nečekaný přístup.

Je tomu možná těžké uvěřit, ale Hra o trůny se svým zakončením přišla již před více než dvěma lety. A ačkoliv především poslední sérií rozbouřila spoustu fanoušků, stále se jedná o jeden z nejpopulárnějších seriálů dneška a dodnes stojí v centru konverzace. Nelze se tedy divit k tomu, že se o show i po letech objevují různé zajímavosti a mnoho herců se k oceňované fantasy stále vrací. A bavíme se i o hercích, kteří v rámci celého epického příběhu sehráli poměrně minoritní roli. 

Hra o trůny: Představitel Ramsayho Boltona vzpomíná na nejhorší den natáčení
 

Výborným příkladem je například Jason Momoa, který se v prvních dvou řadách ukázal jako dothracký vůdce Khal Drogo. Ten se v posledních dnech podělil hned o několik zajímavostí ze zákulisí. Před několika dny například prozradil, že se i přes roli v jednom z největších seriálů historie zadlužil a se svou rodinou hladověl. V dalším rozhovoru, který vedl s magazínem Men’s Health, se tentokrát podělil o to, jak se na roli připravoval.

Momoa měl podle všeho relativně velký problém nabrat dostatečnou svalovou hmotu, kterou na rozdíl od jiných  nedisponuje přirozeně. Vše musel tedy dohánět převážně vybraným jídelníčkem. Pokud byste čekali velkou spoustu odříkání a pečlivého vybírání zdravého jídla, byli byste na omylu. Havajský herec totiž kromě zvedání těžkých činek našel klíč v pojídání obrovského množství pizzy a steaků. Přístup k budování svalů se holt u každého liší, v případě filmového Aquamana tato technika však očividně fungovala.

Foto: HBO

Zdroj: Men’s Health

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest