Vetřelec: Šance na vznik nového seriálu ze světa vesmírných monster stále žije

Vetřelec: Šance na vznik nového seriálu ze světa vesmírných monster stále žije | Fandíme seriálům
20th Century Studios
Zobrazit dalších 9 obrázků
Scenárista Noah Hawley prozradil, že vetřelčí série přece jen nebyla potopena ke dnu.

Situace kolem budoucnosti ikonické série Vetřelec je posledních pár let nejasná, její reputace přitom již delší dobu relativně klesá. Za doopravdy dobře přijaté filmy se dají považovat pouze první dva v podobě Vetřelce a Vetřelců a od té doby to jde se sérií celkem z kopce. Veřejné mínění dokázal v posledních letech jednak pošramotit kontroverzní Prometheus (ten si však našel rovněž velkou skupinu zastánců), pomyslný hřebíček do rakve pak podle mnohých zarazil nepříliš dobře přijatý Covenant

Alien: Isolation: Animovaný seriál byl vypuštěn online
 

Značka jako taková však každopádně rozhodně není u konce. Její další směřování je však částečně v mlze, zejména kvůli loňskému odkoupení studia Fox Disneym. Duchovní otec série Ridley Scott nedávno prohlásil, že navzdory neúspěchu předchozích filmů připravuje další celovečerní snímek. Filmová větev má tedy nejspíše alespoň krátkodobě jasný osud. V posledních letech však také existovaly snahy o expanzi značky na televizní obrazovky. 

Hraný seriál si měl vzít na starost Noah Hawley, autor úspěšných seriálů Fargo a Legion. Až doteď se zdálo, že šla připravovaná produkce seriálu ke dnu, Hawley dokonce v září přibližoval, jak chtěl k projektu přistoupit. Z tvůrcova vyjádření v nedávném rozhovoru pro server Deadline však vyplývá, že šance pro vznik seriálu stále jsou. V tuto chvíli podle všeho existuje snaha o jakousi změnu stavu, který nastal po koupi Foxu. Sám Hawley se podle svých slov účastnil několika jednání, v posledních týdnech se do nich však nezapojil a dosud se k ničemu konkrétnímu neupsal. Přesto lze však poměrně jasně vidět, že projekt dosud nebyl poslán na smrt a naděje na hraný vetřelčí seriál stále existuje.

Fotky: 20th Century Fox

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest