Pán prstenů: Nový seriál ze Středozemě představil čerstvě obsazené herce

Pán prstenů: Nový seriál ze Středozemě představil čerstvě obsazené herce | Fandíme seriálům
New Line Cinema
Zobrazit dalších 20 obrázků
Nový seriál z Tolkienovy Středozemě představil rovnou dvacítku nových přírůstků svého už tak širokého obsazení.

Pán prstenů, chystaný seriál z Tolkienova světa, obnovil před několika týdny na Novém Zélandu natáčení a bylo tedy jasné, že se brzy objeví nějaké castingové novinky. Server Variety tentokrát vskutku netroškařil a vytasil se se seznamem dvaceti jmen, s nimiž se budeme v následujících letech patrně opakovaně setkávat. Inu, směle do výčtu nových přírůstků: Cynthia Addai-Robinson, Maxim Baldry, Ian Blackburn, Kip Chapman, Anthony Crum, Maxine Cunliffe, Trystan Gravelle, Sir Lenny Henry, Thusitha Jayasundera, Fabian McCallum, Simon Merrells, Geoff Morrell, Peter Mullan, Lloyd Owen, Augustus Prew, Peter Tait, Alex Tarrant, Leon Wadham, Benjamin Walker a Sara Zwangobani. Uf, přehršel jmen, mezi nimiž se potencionálně skrývá nějaká nová televizní či filmová hvězdička.

Abychom byli v tomhle případě pečliví a důslední, herecký ansámbl doposavad tvořili Robert Aramayo, Owain Arthur, Nazanin Boniadi, Tom Budge, Morfydd Clark, Ismael Cruz Córdova, Ema Horvath, Markella Kavenagh, Joseph Mawle, Tyroe Muhafidin, Sophia Nomvete, Megan Richards, Dylan Smith, Charlie Vickers a Daniel Weyman. Dole v galerii si můžete všechny nově obsazené herce prohlédnout.

J.D. Payne, showrunner a výkonný producent připravovaného seriálu, ke castingové přívalu poznamenal následující: "Svět stvořený J.R.R. Tolkienem je epický, různorodý a naplněný láskou. Tito neobyčejně talentovaní umělci, které jsme hledali po celém světě, představují plody našeho několikaletého počínání. Pomohou nám znovu přivést onen svět k životu. Mezinárodní herecký ansámbl seriálu Pán prstenů není pouhým souborem, nýbrž tvoří rodinu. Jsme nadšeni, že můžeme nováčky přivítat ve Středozemi."

Showrunnery seriálu Pán prstenů jsou JD Payne a Patrick McKay, úzce s nimi spolupracuje i Bryan Cogman. Úvodní epizody točí J.A. Bayona. Do jednotlivých rolí zatím byli obsazeni Maxim Baldry, Ema Horwath, Markella Kavenagh, Morfydd Clark, Joseph Mawle a Robert Armayo. Clark hraje mladou Galadriel, Mawle záporáka, Armayo mladého hrdinu. Premiéry bychom se měli dočkat v roce 2021.

Zdroj: Variety

Foto: New Line Cinema

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest