Sladký domove!: Netflix v nové korejské sérii ukáže pořádně šílenou “zombie” pandemii

Sladký domove!: Netflix v nové korejské sérii ukáže pořádně šílenou “zombie” pandemii | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 9 obrázků
Zombie apokalypsa nemusí přinést jen pomalu chodící mrtvoly. Může na sebe vzít i podobu odporných krvelačných monster.

Jak jsme zmiňovali v několika nedávných článcích, Netflix v posledních letech kromě své klasické anglické tvorby v poměrně velké míře vsází také na mezinárodní filmy a seriály. Ty se pak obecně se svou anglickou “konkurencí” v podstatě v ničem nenechají zastínit. Výbornými příklady jsou mexická Roma nebo německé sci-fi Dark. Obrovské oblibě se celosvětově drží španělské krimi Papírový dům (Money Heist/La Casa de Papel), které se v blízké době dočká závěrečné řady a podle nejnovějších informací dokonce také remaku, který si na starost vezmou tvůrci z Jižní Koreje. Právě z jižní části asijského poloostrova si cestu na mezinárodní obrazovky najde i nový hororový seriál nazvaný Sladký domove! (Sweet Home).

Série, ke které Netflix vydal nový trailer, vypadá a doopravdy šíleně. Příběh popisuje svět, který zasáhla smrtící pandemie. Na rozdíl od takového koronaviru však toto onemocnění mění infikované lidi v krvelačná zmutovaná monstra, která všude kolem sebe rozsévají smrt. Uprostřed všeho dění stojí zoufalý teenager a skupina jeho sousedů, kteří se spolu snaží bojovat o přežití.

The Last of Us: HBO schválilo seriál podle milované hry, podílí se její autor
 

Režie a částečně i scénáře se chopil Lee Eung-Bok (Descendants of the Sun). V hlavních rolích se ukáží Song Kang, Lee Jin-uk nebo Lee Si-young.

Na první pohled by seriál sice mohl působit jako klasická zombie podívaná, už při pohledu na trailer je však jasné, že si tvůrci přinejmenším opravdu vyhráli s designy samotných monster, za které by se nemusel stydět snad žádný horor. Projekt se kromě toho nejspíše nějakou obrovskou originalitou chlubit nebude. Zdá se však, že by nám mohl naservírovat skutečně zběsilou jízdu, která se jen tak nezastaví. Přesvědčit se o tom budeme moct již 18.12., kdy si na Netflixu odbyde premiéru první sezóna.

Podklady a foto: Netflix

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest