Bleskovky: Populární Netflix seriály houfně rozšířily obsazení

Bleskovky: Populární Netflix seriály houfně rozšířily obsazení | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 9 obrázků
Ozark nebo TY přiberou hromadu postav. Sarah Paulson bude v American Crime Story k nepoznání.

Bleskovky je rubrika určená kratším zprávám a zajímavostem, které nehýbou Hollywoodem, ale zaslouží si svůj prostor.

American Crime Story: Impeachment

Po dvou letech se Ryan Murphy, tvůrce seriálů Glee nebo American Horror Story, opět v seriálu American Crime Story vrací k nejproslulejším zločinům americké historie. Ve 3. řadě pojmenované Impeachment se podíváme na známou aféru bývalého prezidenta Billa Clintona s Monicou Lewinsky a zejména následnou snahu o Clintonovo odvolání. Murphyho stálice Sarah Paulson na svém Twitteru nedávno sdílela, jak se přeměnila do role Lindy Tripp, tedy ženy, která potají nahrávala své hovory s Lewinskou. Snímek najdete v galerii.

Ozark - 4. řada

Po velice úspěšné letošní 3. řadě chystá Netflix pro oceňovaný Ozark i 4. sérii, která příběh atypické mafiánské rodinky ve čtrnácti epizodách nadobro uzavře. Nově bylo oznámeno, že se dočkáme několika nových postav. Ke krimi thrilleru se nově v neznámých rolích připojili Alfonso Herrera (seriál Exorcista), Adam Rothenberg (Castle Rock), Bruno Bichir (Narcos), CC Castillo (Temný případ) a Katrina Lenk (The Marvelous Mrs. Maisel). (Zdroj: Collider)

TY - 3. řada

Dalším seriálem od Netflixu, který podstatně rozšířil své obsazení, je třetí série populárního TY (YOU). Mrazivý thriller nově obsadil hned několik menších rolí, mezi nejznámější jména patří Dylan Arnold (Halloween) a Tati Gabrielle (The 100). Rovněž pak vyšlo najevo, že v nové sezóně dostane mnohem větší úlohu Saffron Burrows, která v seriálu hraje postavu Dottie Quinn. (Zdroj: Variety)

Archive 81

Režisér James Wan se prosadil zejména ve filmové sféře snímky jako Saw, V zajetí démonů, Insidious nebo Aquaman. Především v producentské roli se však v poslední době věnuje také televizi. V jeho chystané hororové novince od Netflixu Archive 81 se v centru dění objeví záhadné videokazety spjaté s nebezpečným kultem. V hlavních rolích se ukáží Mamoudou Athie (Jurský svět 3) a Dina Shihabi (Půjčovna masa). V dalších rolích se ukáží Martin Donovan (Sedmilhářky) nebo Matt McGorry (Vražedná práva). (Zdroj: Deadline)

Colin in Black & White

Colin in Black & White je nová minisérie připravovaná ve spolupráci Netflixu a vycházející režisérské hvězdy Avy DuVernay, která se však v tomto případě ujme pouze produkce. Série se bude točit kolem dospívání hráče amerického fotbalu a aktivisty za občanská práva Colina Kaepernicka. Nedávno se ukázalo, že ústředního Jadena Michaela v roli Kaepernickových rodičů doplní Mary-Louise Parker (RED) a Nick Offerman (Parks and Recreation). (Zdroj: Netflix)

Mělas to vědět

Jedním z aktuálně nejúspěšnějších seriálů na HBO je bezpochyby minisérie Mělas to vědět s Nicole Kidman a Hugh Grantem. Její poslední díl se dočkal premiéry teprve na konci listopadu, už nyní si však jeden z jejích producentů Stephen Garrett našel nové projekty. Podle všeho si vyhlédl romány investigativního novináře Caseyho Benedicta To The Lions a The Dead Line. Ty se zaměřují na prošetřování znepokojivých incidentů v marockém uprchlickém táboře, respektive na původ zoufalé zprávy ukryté v kusu oblečení. (Zdroj: Variety)

Foto: FX, Netflix

Zdroje: Collider, Variety I, II; DeadlineNetflix

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest