Houdini: Johnny Depp přišel o roli legendárního iluzionisty

Houdini: Johnny Depp přišel o roli legendárního iluzionisty | Fandíme seriálům
Warner Bros.
Zobrazit dalších 9 obrázků
Americký herec se po čaroději Grindelwaldovi ze série Fantastická zvířata musel rozloučit s dalším hereckým angažmá.

Johnny Depp až donedávna patřil mezi nejvytíženější a nejobsazovanější herce současnosti. Tento stav však během pouhých pár let dokázala změnit velká kontroverze kolem jeho vztahu a následného rozvodu s herečkou Amber Heard. Pár se navzájem obvinil z domácího násilí, přičemž je spor aktuálně řešen hned v několika soudních řízeních. Celá pravda je doteď neznámá, přesto se však celá situace již dokázala poměrně negativně promítnout do Deppovy současné kariéry. 

Poté, co prohrál jeden ze soudů, se musel americký herec v listopadu vzdát role Grindelwalda v sérii Fantastická zvířata, nově vyšlo najevo, že nejspíše přišel o další angažmá. Podle informací serveru The Hollywood Reporter se v posledních měsících podstatně zhoršil Deppův vztah s producentem Jerrym Bruckheimerem - jedním z jeho největších dosavadních spojenců. 

Jedním z Bruckheimerových chystaných projektů je vysokorozpočtový seriál Houdini, přičemž hlavní role slavného iluzionisty se měl původně zhostit právě Depp. Kvůli ochlazení vztahů s producentem by však nyní již herec neměl mít se sérií nic společného. Je nejasné, zda nějakou roli sehrály i tady zmíněné soudní spory s Amber Heard. Zpráva však přichází ve chvíli, kdy celá kontroverze nabývá dosavadního vrcholu, a kolem Deppa se alespoň v Hollywoodu očividně stahují mračna. Dosud není známo, kdo by se měl v Houdiniho roli objevit jako náhrada.

Titulní fotografie pochází ze série Fantastická zvířata.

Zdroj: The Hollywood Reporter

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 2

Mates | 13.12.2020 10:40
Kámo to jako fakt...?! Depp je skvělej herec, kterej se bohužel jen zasekl v rolích typu Jacka Sparrowa, protože guess what? Typecast. Ale jak ukázal v Black Mass pořád je skvělej když dostane dobrou roli... Ty vole radovat se z toho, že někomu jde kariéra do háje, protože Ti přijde jako pouér, kterej má za sebou zašlou slávu, Ty musíš bejt fakt smutnej člověk...
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest