The Watch: Takhle jste si Zeměplochu nepředstavovali - je tu nový trailer

The Watch: Takhle jste si Zeměplochu nepředstavovali - je tu nový trailer | Fandíme seriálům
BBC America
Zobrazit dalších 6 obrázků
Upoutávka pracuje s novými záběry punkově laděné Zeměplochy a odhaluje přesné datum premiéry. 

O chystaném seriálu The Watch z produkce kanálu BBC America jsme toho už něco navykládali. Příběh inspirován literárním světem Terryho Pratchetta dostal vizuálně hodně jiný styl, než by očekávali jak čtenáři knih, tak diváci předchozích adaptací. Tvůrci okaté změny otevřeně přiznávají a jejich záměr dokreslil dříve zveřejněný trailer a pár klipů.

Nejnovější ukázka potvrzuje, že se tvůrci nebáli použít speciální efekty a že se divák dočká také nějaké akce. Jinak se tak, jako minule, jede v odlehčené notě. Postavy působí trochu přihlouple, avšak to může být jen můj předlohy neznalý dojem. Zároveň to ale vypadá na uvolněnou taškařici plnou rozmanitých lokací, barev a tvorů.

Série odstartuje 3. ledna hned dvojicí epizod, které téměř jistě odhalí, jak divácká obec přijme odklon od tradičních šablon Pratchettovy Zeměplochy. Níže můžete zkouknout upoutávku, pod ní oficiální synopsi a v galerii čekají nové character postery. 

Seriál The Watch sleduje Městskou hlídku, partu podivínů nucenou překvapit sebe samé a sebrat kuráž k záchraně světa. Vtipný a vzrušující seriál staví trolly, vlkodlaky, čaroděje a jiné nepravděpodobné hrdiny proti proradnému plánu na vzkříšení obrovského draka, který povede ke zničení světa, jak jej znají.

Hlavní scenárista a výkonný producent seriálu je Simon Allen (Tři Mušketýři). Před kameru se postavili Richard Dormer (Hra o trůny), Lara Rossi (Iron Sky: The Coming Race), Adam Hugill (1917), Marama Corlett (Blood Drive), Wendell Pierce (Kravaťáci) a Jo Eaton-Kent (Don’t Forget the Driver).

Podklady a foto: AMC

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 11

Darnwell | 23.12.2020 22:03
Dear meufo, buď vděčný, žes předlohu nečetl. Tohle je ještě dojebanější adaptace než Zaklínač, a to je co říct.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest