Legacies: CW láká na třetí řadu spin-offu Upířích deníků první upoutávkou

Legacies: CW láká na třetí řadu spin-offu Upířích deníků první upoutávkou | Fandíme seriálům
CW
Zobrazit dalších 14 obrázků
Kdy se na televizní obrazovky vrátí nástupce Upířích deníků a na jaké dějové linky se můžete těšit?

Článek obsahuje spoilery z finále druhé série Legacies

Krátká upoutávka na třetí sérii Legacies (Odkaz) navazuje na události z finále druhé série. V závěru druhé sezóny Hope (Danielle Rose Russell) zůstává ve stavu nevědomí, poté, co zachránila Josie (Kaylee Bryant) před zlem jejího vlastního podvědomí. Mezi tím Landon (Aria Shahghasemi) byl poražen Necromancerovou loutkou Rafaelem (Peyton 'Alex' Smith), jenž ho zasáhl nechvalně známým zlatým šípem.

Dějiny nadávání: Nicolas Cage odhalí divákům historii sprostých slov
 

V upoutávce Rafael navrhuje riskantní záchranu svého nevlastního bratra, kdežto Landon prostřednictvím dramatického voiceoveru truchlí nad tím, že se Hope neprobudí před jeho posledním sbohem. Fanoušci mohou očekávat, že ve třetí řadě častěji uvidí vlkodlaka Jeda (Ben Levin) a člověka Ethana (Leo Howard). Obě postavy již nebudou mít pouze epizodní charakter a budeme je vídat pravidelně.

Třetí sezóna spin-offu Upířích deníků bude mít stejně jako předešlé řady 16 epizod. Úvodní díl zrežíruje Jeffrey G. Hunt (Saving Zoë). Premiéra se uskuteční na stanici CW 21. 1. V galerii si můžete prohlédnout promo materiály a screeny z upoutávky.

V posledních deseti letech uchvátili kultovní hrdinové a padouši ze seriálů Upíří deníky a The Originals diváky po celém světě. Zanechali po sobě přetrvávající odkaz lásky a rodiny, který znovu ožívá v novém napínavém dramatu Odkaz. To vypráví příběh další generace nadpřirozených bytostí na škole pro mladé a nadané. Právě tam se sedmnáctiletá dcera Klause Mikaelsona Hope, dvojčata Alarica Saltzmana Lizzie a Josie a mnoho dalších mladých lidí snaží dospívat tím nejméně konvenčním způsobem a stát se tou nejlepší verzí sebe sama... navzdory nejhorším vnitřním nutkáním. Stanou se z těchto čarodějnic, upírů a vlkodlaků hrdinové, kterými chtějí být – nebo záporáci, jimiž se narodili?

Zdroj: TVLine

Foto: CW

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest