Rowan "Bean" Atkinson se vrací před kamery v nové komediální sérii

Rowan "Bean" Atkinson se vrací před kamery v nové komediální sérii | Fandíme seriálům
Universal Pictures
Zobrazit dalších 6 obrázků
Oblíbený britský komik povede epickou válku proti včele. Ta mu bude totiž v honosném sídle dělat ze života peklo. Jaké další britské projekty oznámil Netflix? 

Netflix odhalil seznam chystaných britských projektů, mezi nimiž figuruje i nový televizní počin oblíbeného komediálního herce Rowana Atkinsona. Ten se proslavil především jako svérázný Mr. Bean ve stejnojmenném seriálu z devadesátých let, nebo také jako Johnny English, parodie na Jamese Bonda. Seriál nazvaný jednoduše Man vs Bee bude vyprávět o muži, který povede válku proti jedné otravné včele. Neoficiální synopse zní takto:

Oblíbený herec a komik Rowan Atkinson se jako nová postava v hýřivé komedii dostane do otevřené války s včelou. Kdo vyhraje a kolik nenapravitelné škody bude napácháno?

Je jisté, že desetidílná série, sestávající z pouze desetiminutových epizod, bude těžit z proslulého Atkinsonova komediálního nadání, které nepochybně dokáže prodat i natolik bizardní koncept, jako je konflikt člověka s jedním zástupcem hmyzí říše. Vedle Atkinsona se bude na tvorbě podílet i Will Davies. Společně už pracovali na již zmíněném Johnnym Englishovi.  

Servant: Trailer pro 2. řadu hororového hitu M. Night Shyamalana
 

Mezi další oznámené projekty, které budou pro Netflix vznikat ve Velké Británii, patří například i fotbalová komediální minisérie The Red Zone, u které bude figurovat jako výkonný producent Sam Mendes (Skyfall, 1917). Projekt je popisován jako komedie o fotbalu, ale také nikoliv o fotbalu. Má se zaměřit na svět podvodníků, žraloků podsvětí a ryzích talentů. Příběh bude vyprávět o přátelství, důvěře a rodině ve světě, kde nikdo není s nikým přítel, kde neexistuje důvěra a kde se rodiny navzájem požerou každých šest měsíců.

Pod produkční taktovkou herce a režiséra Andyho Serkise také vzniká fantasy série adaptující výbornou knižní trilogii Napůl zlý (Half Bad). Příběh stejnojmenného seriálu se zaměří na život šestnáctiletého Jasona, nemanželského syna neobávanější čarodějnice na světě. Nikdo, včetně samotného Jasona netuší, jestli se chlapec vydá cestou dobra nebo zla. Nadpřirozeno bude i tématem série nazvané Lockwood & Co. Akcí a dobrodružstvím nabitý detektivní příběh zadaptuje stejnojmennou knižní sérii, dosud zahrnující publikace Kvílející schodiště a Šeptající lebka. Seriál zasazený do Londýna představí mladistvé lovce duchů, kteří se každou noc vydávají do temných ulic bojovat s temnými démony.

Ať už vás láká válka člověka s včelou, komedie z fotbalového podsvětí nebo britská variace na Lovce duchů, rozhodně se můžeme těšit na nálož zajímavých projektů ze starého kontinentu. Ovšem na návrat Rowana „Beana“ Atkinsona se těšíme asi nejvíce. V galerii si můžete připomenout hercovy nejikoničtější postavy. 

Zdroj: Variety

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest