Walker: Nástupce Chucka Norrise se představuje v první upoutávce

Walker: Nástupce Chucka Norrise se představuje v první upoutávce | Fandíme seriálům
The CW
Zobrazit dalších 6 obrázků
Walker, Texas Ranger se brzy vrátí na televizní obrazovky a znovu vymlátí duši z každého, kdo se nehodlá podřídit texaským zákonům.

Reboot seriálové akční klasiky Walker, Texas Ranger nazvaný jednoduše Walker se blíží, když Jared Padalecki poprvé nahradí Chucka Norrise v roli nekompromisního strážce zákona již 21. ledna 2021. Těžko soudit, zda předělávka uspěje, ale opět se patrně dočkáme řady ohraných klišé, moralizování a tvrďáckých pohledů. Vše se bude točit kolem vdovce Cordella Walkera, který se se svými dvěma dětmi přesune do Austinu poté, co sloužil dva roky v utajení. Minulost jej však dost možná dožene, protože pracoval na choulostivém případu sahajícím do nejvyšších míst. Hvězda seriálu Lovci duchů to nebude mít vůbec lehké, jelikož Walker rovná se Norris, ovšem bude-li Padalecki schopen efektně nakopávat lidem zadky, možná si fanoušky získá na svoji stranu. Ostatně posuďte sami, zda to bude stačit. První ukázka právě dorazila.

Vyjma Padaleckiho v seriálu uvidíme Lindsey Morgan (The 100), Keegana Allena (Prolhané krásky), Cobyho Bella (X-Men: Nová generace), Violet Brinson (The Comey Rule), Molly Hagan (Truth Be Told) či Alexe Landiho (Chirurgové). Pod seriálem je podepsána scenáristka Anna Fricke (Cena za lidskost, Red Band Society).

Zdroj: The CW

Foto: The CW

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 6

Petr | 22.12.2020 10:23
Už se těším jared padalecki je skvělí herec
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest