Kukačky: Režisér Vyprávěj představuje dramedy o výchově vyměněných dětí na sérii promo fotografií

Kukačky: Režisér Vyprávěj představuje dramedy o výchově vyměněných dětí  na sérii promo fotografií | Fandíme seriálům
ČT
Zobrazit dalších 32 obrázků
Nový seriál od České televize představí vypjatou situaci dvou manželských párů, které se dozví že jejich děti byly v porodnici vyměněny.

Jak se člověk vyrovnává s tím, když po šesti letech zjistí, že jeho potomek není jeho? Opověď nám představí nová dramedy z dílny ČT, a to již z kraje nadcházejícího roku. „Díky silnému a jedinečnému tématu, tedy záměně dětí, máme možnost rozvinout dramatický příběh založený na reálných vztazích osobitých postav, ukázaných v běžných každodenních situacích. Jde o typ seriálu, jenž v posledních letech z českých obrazovek téměř vymizel,“ prohlašuje o novém seriálu Kukačky kreativní producent České televize Jan Lekeš (Past). O seriálu jsme vás poprvé informovali již letos v červenci.  

ČT uvede na Vánoce čtyři nové pohádky, ověřené klasiky i premiérové snímky
 

Děj seriálu se odehrává na malém českém městě. Manželský pár v podání Davida Novotného (Hodinový manžel) a Sabiny Remundové (Sedmero krkavců) po jednom lékařském vyšetření zjišťují, že jejich šestiletý syn zřejmě není jejich. Do dění následně vstupuje další rodičovský pár ztvárněný Martou Dancingerovou (Princip slasti) a Markem Adamczykem (Poldové a nemluvně). Kupodivu to není poprvé, co se osud obou rodin propletl. Mají totiž společnou minulost, jež není jednoduchá a rozhodně nepomáhá k řešení vypjaté situace.

ČT
Kukačky

Představitel jednoho z hlavních hrdinů Marek Adamczyk k sérii říká: „Každý z nás se někdy dostane do situace, kdy se mu jeho pohled na svět ze dne na den rozbije na kousíčky. Věci, které jste považovali za neotřesitelné jistoty, jsou najednou jinak, než jste si mysleli. Musíte přehodnotit úplně všechno. Ze začátku mě překvapovalo, jak moje postava v seriálu na nastalou situaci reaguje. Časem jsem si ale uvědomil, že v takové chvíli se člověk nemůže držet toho, jak by se choval normálně. Protože už nemůže důvěřovat světu, ve kterém dosud žil.“ Obsazení dále tvoří Luboš Veselý (Případ mrtvého nebožtíka), Jitka Čadek Čvančarová (Černé vdovy), Jan Dolanský (Ohnivý kuře), Michal Isteník (MOST!), Libuše Švormová (Krejzovi) či Jiří Štrébl (Bez vědomí).

Scénář ke Kukačkám napsal Jan Coufal (Marta) a o režii se postaral Biser A. Arichtev (Vyprávěj). Oba spolu pracovali na seriálu První republika. Seriál má vlastní píseň, která bude ve zkrácené podobě doprovázet úvodní znělku. O nazpívání skladby požádali autoři seriálu Lenku Filipovou a zpěvačku Lenny. Na konec vznikl duet o vztahu matky s dcerou s názvem Samotní nejsme nic. Píseň složil David Solař a text napsala Ester Brožová. Videoklip bude mít premiéru na začátku ledna ještě před samotnou premiérou seriálu. První díl Kukaček se představí na ČT1 8. 1.

V galerii si můžete prohlédnout promo fotografie a fotky z natáčení. 

ČT
Kukačky

Zdroj: ČT I, II

Foto: ČT

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest