House of the Dragon: HBO odhalilo premiéru a nevyloučilo další rozšíření

House of the Dragon: HBO odhalilo premiéru a nevyloučilo další rozšíření | Fandíme seriálům
HBO
Zobrazit další 2 obrázky
HBO nevylučuje další rozšíření světa Hry o trůny. Chystaný spin-off House of the Dragon odhalil rok vydání.

Jeden spin-off Hry o trůny je na cestě, další by mohly přijít také. Alespoň to nevyloučil Casey Bloys, představitel programového oddělení u HBO, které si je úspěchu adaptace románové série autora George R. R. Martina samozřejmě vědomo a svět plný draků, magie, válčení a pletichaření rozhodně nechce pustit k ledu. V rozhovoru pro server Variety Bloys prozradil, že další televizní rozšíření ságy Píseň ledu a ohně rozhodně není vyloučené a při popularitě značky zkrátka nelze zůstat jen u jednoho seriálu.

House of the Dragon: Nový seriál ze světa Hry o trůny ukázal design draků
 

Na otázku, jestli by se z Písně ledu a ohně mohl stát propojený vesmír společnosti HBO, stejně jako má například Disney své Marvel Cinematic Universe nebo Star Wars, odpověděl: „Netušil jsem, že [Hra o trůny] bude něco tak velkého. Ale máme skvělý výchozí materiál a úžasný svět, takže si nemyslím, že zůstaneme navždy jen u jednoho seriálu.“

Rozšiřování světa Hry o trůny je už nějakou dobu v plném proudu. Nepojmenovaný seriál s Naomi Watts byl sice zrušen, aktivně se ale pracuje na „targeryenovském“ seriálu House of the Dragon. O něm víme jen to, že se jedná o prequel k příběhu Hry o trůny a že jej chystá Miguel Sapochnik. Nově ale také HBO odhalilo i oficiální logo, které bude seriál používat. Název je vyveden stejným fontem, jako Hra o trůny, logu dominuje vícehlavý drak obklopený plameny, klasická záštita rodu Targaryenů.

HBO logo seriálu odhalilo ve videu lákající na program streamovací služby HBO Max do roku 2022. Tím se zároveň potvrdil rok vydání nadcházejícího spin-offu.

Foto: HBO

Zdroj: Variety, HBO Max

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest