Auta či Dobu ledovou rozšíří nové animované seriály

Auta či Dobu ledovou rozšíří nové animované seriály | Fandíme seriálům
Disney
Zobrazit dalších 14 obrázků
Na oblíbené celovečerní filmy jako Zootropolis, Big Hero 6 či Moana navážou seriálové spin-offy na Disney+.

Během konference Walt Disney Company’s Investor Day 2020 studio Disney oznámilo řadu animovaných seriálů, které navážou na populární filmy z dílny animačních studií Pixar a Walt Disney Animation Studios. První animované série bychom se měli dočkat na podzim letošního roku a většina dalších spin-offů k celovečerním filmům bude představena na streamovací službě Disney+ během roku 2022.

Ježek Sonic zřejmě dostane svůj seriál na Netflixu
 

Prvním spin-offem je Dug Days, v němž se na televizní obrazovky vrátí mluvící pes Dug ze snímku Vzhůru do oblak. Seriál natočí spolurežisér a scenárista původního snímku Bob Peterson, který opět nadabuje i ústředního psího hrdinu. Série bude následovat Duga při jeho objevování nebezpečí na předměstí, jako jsou štěňata, ohňostroje a veverky. Premiéra je naplánována na podzim letošního roku.

Během roku 2022 budou uvedeni seriáloví následovníci k animákům Velká šestka, Princezna a žabák, Zootropolis, Doba ledová a Auta. V titulu Baymax se vrátíme se stejnojmenným zdravotnickým robotem do fiktivního světa v San Fransokyu. Tiana bude muzikálně laděnou komedií, která se pravděpodobně zaměří na sňatek titulní postavy s princem Naveenem, její nový status v královské rodině a provozování její restaurace.

Zootopia+ bude krátkometrážní sérií, jež bude sleodvat lenochoda Bleska z filmu Zootropolis. Seriálový spin-off k sérii Doba Ledová se bude jmenovat Ice Age: Adventures of Buck Wild. Detaily o příběhu nejsou známy, pouze víme, že se série zaměří na postavu lasičáka Bucka, jehož opět nadabuje Simon Pegg, a společnost mu budou dělat hašteřiví vačičáci Crash a Eddie.

V příštím roce bude uveden i seriálový nástupce k filmové trilogii Auta. Zatím nepojmenovaná série bude sledovat Bleska McQueena a jeho parťáka Buráka na jejich road tripu po USA. Posledním ohlášeným animovaným seriálem na rok 2022, jenž si odbyde premiéru na Disney+, je adaptace africké komiksové série Iwájú. Sci-fi série se odehrává ve futuristickém hlavním městě Nigérie Lagosu a zaměřuje se na témata třídních poměrů, nevinnosti a provokativního statu quo.

Na rok 2023 je plánovaná série Moana (Vaiana), která zřejmě bude náhražkou za celovečerní pokračování k filmu Odvážná Vaiana: Legenda o konci světa. V sérii se vrátíme s Vainaou do její polynéské vesnice a vydáme se s ní na nová dobrodružství. Posledním oznámeným animovaným seriálem z dílny Pixaru je Win or Lose. Série bude sledovat středoškolský softbalový tým v týdnu před jejich mistrovským zápasem, přičemž každá epizoda je vyprávěna z pohledu jiné postavy. Win or Lose bude uveden v roce 2023.

V galerii níže si můžete prohlédnout loga a plakáty ke zmiňovaným projektům. 

Zdroj: Disney Investor Day

Foto: Disney

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Vzhůru do oblak

28.05.2009 | USA
Komedie, Dobrodružný, Animovaný, Rodinný
Info o filmu

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest