Přežít svoji smrt: Nová dokumentární série od Netflixu zkoumá, zda existuje posmrtný život

Přežít svoji smrt: Nová dokumentární série od Netflixu zkoumá, zda existuje posmrtný život | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 13 obrázků
Podívejte se na trailer k dokusérii odhalující svědectví lidí, kteří se ocitli na prahu života a smrti.

Na otázku, co nás čeká po smrti, hledají lidé odpověď od počátku věků. Nyní se na možnost existence posmrtného života zaměří nová dokumentární série od Netflixu. Šestidílná série Přežít svoji smrt je inspirovaná knihou Surviving Death: A Journalist Investigates Evidence for an Afterlife od investigativní novinářky Leslie Kean. Režie se ujal autor dokumentů Bostonský maraton: Atentát nebo Reversing Roe Ricki Stern.

Dějiny nadávání: Nicolas Cage provází diváky historií sprostých slov v prvním traileru
 

Přežít svoji smrt spojí vědecké poznatky a spiritualitu. Každá ze šesti epizod zahrnuje rozhovory s těmi, již tvrdí, že zažili posmrtnou zkušenost, když se ocítili na pomezí života a smrti. Dále se dočkáme svědectví těch, kteří přímo prohlašují, že mají důkaz o posmrtném životě na základě komunikace se svými blízkými. Tvrzení těchto respondentů následně vyšetřují specialisté z hlediska vědecké a duchovní perspektivy.

Plnohodnotná upoutávka, kterou si můžete přehrát níže, dává tušit, že na diváky čeká přesvědčivý pohled na posmrtný život. Netflix se zřejmě pokusí pokrýt myšlenku posmrtného života z pohledu mnoha vědeckých a duchovních perspektiv. Trailer rovněž ukazuje, že se dokumentární série bude snažit vyvážit nadpřirozené prvky s logikou a rozumem. Zprávy lidí, kteří prožili zkušenost blízké smrti, následně doplňují svědectví lékařských a vědeckých odborníků.

První epizoda bude zkoumat základní myšlenku, zda je možné přežít smrt v tom smyslu, že část našeho vědomí pokračuje i po smrti našich fyzických schránek. Dva díly se zaměří na lidi coby média, co jsou schopna komunikovat s mrtvými. Série zahrne jak historii těchto mysteriózních postav, tak jejich samotné způsoby komunikace mezi mrtvými a živými. Další dvě epizody se zaměří na všechna tvrzení o tom, jak se mrtví snaží komunikovat z posmrtného života s naším světem. V závěrečné epizodě jsou zkoumány tři případy lidí, již prohlašují, že prožili reinkarnaci.

Premiéra se uskuteční již 6. 1. V galerii si můžete prohlédnout plakáty a screeny z traileru.

Co se s námi stane po smrti? Dokumentární seriál o výzkumu takzvaných prožitků blízké smrti, lidech, kteří je zažili, o reinkarnaci i o paranormálních jevech.

Foto a podklady: Netflix

Foto: Netflix

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest