The Last Thing He Told Me: Julia Roberts pátrá po zmizelém manželovi

The Last Thing He Told Me: Julia Roberts pátrá po zmizelém manželovi | Fandíme seriálům
Roadside Attractions
Zobrazit dalších 9 obrázků
Služba Apple TV+ oznámila novou limitovanou sérii s Julií Roberts v hlavní roli, jež se snaží přes všechna nebezpečí zjistit pravdu o zmizení svého manžela.

Streamovací služba Apple TV+ je tu s námi již více jak rok a na rozdíl od konkurence se nesnaží diváky nalákat na kvanta obsahu pochybných kvalit, ale razí cestu méně je někdy více. Ne všechny hrané seriály na službě od Applu bychom označili za zdařilé, ale často se jedná o nadprůměrné kousky, příkladem budiž mysteriózní thriller Servant či kriminální minisérie Defending Jacob. Nyní Apple oznámil novou ambiciózní limitovanou sérii, v níž si hlavní roli zahraje Julia Roberts.

Super drbna: Nová verze představuje jednotlivé charaktery na sérii fotografií
 

Ikonická herečka si dala na pár let pauzu, naposledy jsme ji mohli vidět v celovečerním snímku Ben is Back a v první řadě antologické série Homecoming, v obou případech se jednalo o rok 2018. Novinka od Applu nese název The Last Thing He Told Me a bude vycházet z dosud nepublikovaného stejnojmenného románu Laury Dave. Příběh se bude točit kolem ženy, jež se snaží dozvědět pravdu o zmizení jejího manžela bez ohledu na to, co jí nalezení pravdy bude stát.

Julia Roberts je zároveň výkonnou producentkou projektu. Dalšími producenty jsou herečka Reese Witherspoon, jež má s Apple TV+ bohaté zkušenosti díky účinkování a produkování série The Morning Show, producentka Lauren Levy Neustadter (Sedmilhářky), scenárista Josh Singer (Spotlight) a producentka Marisa Yeres Gill (Homecoming). Zatím není zřejmé, zda sérii uvidíme na konci letošního roku nebo až v roce 2022.

Knižní synopse zní: „Než Owen Michaels zmizí, podaří se mu propašovat vzkaz své milované manželce s větou: Ochraň ji. Navzdory zmatení a obav Hannah Hall přesně ví, na koho se vzkaz vztahuje, na Oweninovu šestnáctiletou dceru Bailey. Bailey, která jako dítě tragicky přišla o matku. Tu Bailey, jež nechce se svou novou nevlastní matkou mít nic společného. Hannah je po zmizení svého manžela čím dál zoufalejší a v momentech, kdy FBI zatkne Owenova šéfa a policejní jednotky vtrhnou neohlášeně do jejího domu, začne zjišťovat, že její manžel nebyl tím, za koho se vydával a že Bailey možná drží klíč k odhalení skutečné Owenovy identity a důvodu proč zmizel. Hannah a Bailey se společně pustí do objevování pravdy. Jakmile začnou dávat dohromady kousky Owenovy minulosti, brzy si uvědomí, že tím budují vlastní společnou buducnost. Budoucnost, kterou Hannah ani Bailye, nemohly předpovídat.

Zdroj: Deadline

Foto: Ilustrační (Roadside Attractions, Amazon Prime)

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest