Námořní vyšetřovací služba konečně odhalila, proč jeden z hrdinů střelil parťáka

Námořní vyšetřovací služba konečně odhalila, proč jeden z hrdinů střelil parťáka | Fandíme seriálům
CBS
Zobrazit dalších 13 obrázků
Seriál se dočkal jubilejní čtyřsté epizody a pořád dokáže své fanoušky překvapit.

Příspěvek může obsahovat spoilery, pokud jste neviděli nejnovější epizody!

Námořní vyšetřovací služba se vysílá už úctyhodných 18 let (od roku 2003). Loni na podzim se navzdory pandemii podařilo uvést premiéru už 18. série, která odvysílala před Vánoci tři epizody. Ty začaly pro fanoušky šokující scénou, která ukazovala, že někdy v budoucnosti Leroy Jethro Gibbs (Mark Harmon) sestřelí dalekonosnou puškou svého parťáka Timothyho McGee (Sean Murray).

Fanoušci mohli dlouho pouze spekulovat o tom, co to sakra má znamenat a teď, po více než měsíční pauze, se jim konečně dostalo odpovědi, když se seriál vrátil s čerstvou dvojepizodou. Samozřejmě se ukázalo, že nic není tak jednoduché, jak by se na první pohled mohlo zdát. Tým si měl předat rukojmí s padouchem Merriweatherem. Členové NCIS na poslední chvíli zjistili, že byli vlákaní do léčky. Odstavené letadlo na prázdné přistávací ploše, kde mělo dojít k setkání, bylo osazené výbušninami. Tým se o léčce na poslední chvíli dozvěděl, avšak Gibbs už byl příliš blízko k trhavině a jeho vysílačka nefungovala. Aby jej Gibbs zachránil před smrtící explozí, rozhodl se improvizovat a střelil jej puškou. Postřelený Timothy ještě není z nejhoršího venku, ale lze předpokládat, že se tvůrci oblíbené postavy nevzdají.

Timothy McGee vystupuje v seriálu už od první série a je jednou z pouhých pěti postav, které se objevily v úplně všech řadách. Sean Murray (podle databáze IMDb) roli ztvárnil v celkem 388 epizodách. Víc jich na kontě mají už jen Mark Harmon a David McCallum (postava Donald Mallard). Seriál také oslavil hezké jubileum, když v listopadu odvysílal už čtyřstou epizodu! To se zatím povedlo jen devíti americkým televizním seriálům (určeným pro večerní vysílání, nekonečné odpolední seriály nejsou započítány). Našli byste mezi nimi ještě třeba Právo a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti nebo Simpsonovi. Ostatní dlouhověké seriály jsou dávno ukončené. Šanci na dosažení čtyřstovky mají v nejbližších letech ještě Chirurgové a Griffinovi.

Podklady a foto: CBS

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 2

Honza | 21.01.2021 17:06
Timothy McGee... Ach jo
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest