Witcher: Blood Origin - Seriál předcházející Zaklínači obsadil hlavní roli

Witcher: Blood Origin - Seriál předcházející Zaklínači obsadil hlavní roli | Fandíme seriálům
BRON Studios
Zobrazit dalších 9 obrázků
Kromě toho se objevily nové informace k animovanému filmu se zaklínačem Vesmirem.

Zaklínač na konci roku 2019 mezi diváky po celém světě vzbudil skutečně enormní zájem, díky kterému se celé televizní univerzum založené na díle polského spisovatele Andrzeje Sapkowského bude rozšiřovat. Po řadě komplikací to jednak vypadá, že bychom se letos snad mohli konečně dočkat druhé sezóny dobrodružství zaklínače Geralta. Chystají se však také zcela nové projekty. Ten pravděpodobně nejočekávanější nese název The Witcher: Blood Origin

Hraný seriál byl představen loni v létě, přičemž bude vzhledem k seriálovému Zaklínači působit jako prequel - bude mu tedy dějově předcházet, a to o několik století. Příběh se bude zaměřovat na vůbec prvního zaklínače a bude se jednat o původní materiál, který není založen na knihách ani hrách. Šestidílná série již delší dobu nabírá herecké obsazení, přičemž aktuálně se podařilo najít představitelku hlavní ženské role, a to sice Jodie Turner-Smith známou například díky snímku Queen & Slim.

Zaklínač: Henry Cavill se po nedávném zranění vrátil zpátky před kamery
 

Turner-Smith ztvární Éile, mladou elfí válečníci, která opustí svůj klan a pozici královniny strážné, aby se z ní stala potulná hudebnice. Posléze ji však touha po pomstě a vykoupení donutí vrátit se k životu s mečem v ruce. Starší castingové úniky tvrdily, že by měl v centru příběhu stát také elfí muž jménem Fjall, který dosud nebyl oficiálně obsazen. Podle dřívějších zvěstí si do hlavní mužské role Netflix vyhlédl Jasona Momou, to však nikdy nebylo potvrzeno.

Streamovací gigant rovněž přiblížil děj novou oficiální synopsí, která zní takto: „Blood Origin se odehrává v elfím světě 1200 let před Zaklínačem. Bude vyprávět příběh ztracený v čase - stvoření prvního prototypu zaklínače a události směřující ke konjunkci sfér, kdy se světy monster, lidí a elfů spojily do jednoho.

Druhým oficiálně ohlášeným projektem je pak animovaný film Nightmare of the Wolf, který se bude soustředit na Geraltova mentora Vesemira, který se ve své hrané podobě představí ve druhé řadě Zaklínače s tváří Kima Bodniy. V prosinci Netflix odhalil logo snímku a nově jsme se díky úniku na portugalské verzi streamovací platformy dozvěděli jeho délku, která bude činit 1 hodinu a 21 minut. 

Na který ze dvou projektů se těšíte víc? Podělte se o své názory v komentářích. V galerii  se můžete podívat na Jodie Turner-Smith ve snímku Queen & Slim.

Zdroje: Deadline, ScreenRant, Redanian Intelligence

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 2

Mysule | 30.01.2021 13:58
Jestli není lesba na středověkém vozíčku, tak jsou filmaři homofobní ableisti a nebudu se na to dívat!!!
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest