Kutil Tim a jeho parťák Al se po letech vrací v nové společné sérii

Kutil Tim a jeho parťák Al se po letech vrací v nové společné sérii | Fandíme seriálům
The History Channel
Zobrazit dalších 5 obrázků
Tim Allen a Richard Karn po letech opráší vercajk, aby dohlédli v novém pořadu Assembly Required na domácí kutily všeho druhu.

Pokud jste trávili v 90. letech čas u televize, jistě vám neunikl americký sitcom Kutil Tim, který proslavil Tima Allena. Součástí seriálu bylo také Timovo zaměstnání, fiktivní televizí pořad Tool Time (Čas kutilů). V tom Tim se svým parťákem Alem (Richard Karn) divákům ukazoval, jak si poradit s údržbou domácnosti, zahrady či automobilu. Diváky bavila dynamika dvojice, kdy Tim byl namistrovaný tlučhuba, ale zároveň nebetyčný nešika, zatímco Al byl z dvojky ten šikovnější a rozumnější, ale neustále se nechal od Tima zesměšňovat.

Teď by se tenhle styl zábavy mohl vrátit, protože dvojka se po letech opět objeví ve společném pořadu. Jde o soutěžní show Assembly Required, která vzniká pro History Channel (a vzhledem k popularitě Tima Allena lze doufat, že dříve či později bude nová série nabídnutá i v Česku a na Slovensku).

Soutěžní série zatím natočila deset epizod, ve kterých Allen s Karnem vystupují jako moderátoři a April Wilkerson (kutilská hvězda z Youtube) jako expertní komentátor. V každé epizodě tři domácí kutilové ve své domácí dílně připraví nějaký velký projekt. Postaví si vlastní sekačku, vířivku...nebo podivnost zvanou „grilovací kolo“. V každé epizodě je zvolený nejlepší projekt, jehož autor získá pět tisíc dolarů. Pořad se natáčel v době pandemie, takže moderátoři se se soutěžícími spojují pouze na dálku.

Oba moderátoři v prohlášení stanice History obligátně pochválili celý pořad a vyjádřili radost ze shledání po letech. Zároveň si neodpustili přátelský šťouchanec do žeber. Allen se vysmál Richardově „falešnému plnovousu“, ten kontroval se slovy, že Tim jenom žárlí, protože jemu rostou vousy hrozně legračně. Níže si můžete přehrát upoutávku, v galerii jsou první fotky. Nová show startuje 23. února.

Podklady a foto: The History Channel

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest