Zaklínač: Henry Cavill detailně popisuje zaklínačské meče

Zaklínač: Henry Cavill detailně popisuje zaklínačské meče | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 7 obrázků
Kromě toho byl obsazen další z panovníků severních království, masivní politická složka ve 2. řadě je tedy v podstatě jistotou.

Přestože se z předloňského Zaklínače stal mezi diváky Netflixu po celém světě megahit, k samotnému seriálu se zejména mezi profesionálními kritiky, ale i mezi fanoušky našla nemalá řada výtek a výhrad. Některé kvality se epické fantasy však přece jen upřít nedají. Mezi ty nejvýraznější patří beze sporu výborně zvládnuté šermířské scény, které se chlubí prvotřídní choreografií a precizností. 

Witcher: Blood Origin - Seriál předcházející Zaklínači obsadil hlavní roli
 

Při jejich sledování musí být snad každému divákovi jasné, že natáčení těchto sekvencí představovalo velice složitý proces, který vyžadoval důkladné přípravy a spoustu filmařských triků a kouzel. Výborně to dokazuje nové video, ve kterém hlavní hvězda série Henry Cavill popisuje, jak tvůrci při tvorbě přistupovali k mečům. Jednak se bavíme přímo o těch, kterými v seriálu disponuje přímo ústřední zaklínač Geralt (tedy ocelový a stříbrný), a pak také o několika typech rekvizit, které byly používány při natáčení. Jedná se o velice zajímavý náhled na tvůrčí proces, který by určitě neměl ujít žádnému fanouškovi. Video můžete zhlédnout pod článkem.

Mimo to se, jak je tomu v posledních týdnech již tradicí, objevily novinky ohledně aktuálně připravované 2. řady. Její natáčení podle posledních informací pomalu spěje do konce, přesto se stále dozvidáme nové informace z castingové oblasti. Podle nedávného úniku byl britský herec Edward Rowe (Bait) obsazen do role Henselta, panovníka severního království Kaedwenu. Tato zpráva potvrzuje dlouhodobé spekulace, podle kterých se v nadcházející sezóně v mnohem větší míře podíváme na politickou situaci na Kontinentu. Doložilo to například i loňské obsazení fanouškovsky oblíbené Meve, královny Rivie a Lyrie.

V galerii se můžete podívat na podobu krále Henselta ve videohře Zaklínač 2: Vrahové králů.

Foto: Netflix

Zdroj: Redanian Intelligence

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest