Přátelé: Jean-Claude Van Damme se na place nechoval zrovna jako gentleman

Přátelé: Jean-Claude Van Damme se na place nechoval zrovna jako gentleman | Fandíme seriálům
Warner Bros.
Zobrazit další 3 obrázky
Jennifer Aniston a Courteney Cox si líbací scény s Van Dammem doslova protrpěly.

V kultovním sitcomu Přátelé (Friends) se za deset let vystřídala v epizodních roličkách pestrá plejáda celebrit, přičemž jednou z nich byl i akční idol Jean-Claude Van Damme (Krvavý sport, Univerzální voják). Dnes šedesátiletý veterán si střihnul sebe sama ve druhé sérii v epizodě Rande s Van Dammem (The One After the Superbowl: Part 2), v níž škádlí nejen Rachel alias Jennifer Aniston, ale taktéž Monicu s tváří Courteney Cox. Nerozlučné kámošky se dokonce kvůli němu trošku porafají, ovšem vše nakonec dobře dopadne. Povedený díl režíroval Michael Lembeck, jenž nedávno v rozhovoru pro magazín The Hollywood Reporter zavzpomínal na to, jak složité bylo s Van Dammem spolupracovat. Belgický rodák byl v roce 1996 považován za hollywoodskou hvězdu a bylo o něm známo, že se sebereflexí to není v jeho případě úplně nejžhavější.

Warner Bros.
Přátelé (Friends)

Lembeck potvrdil, že Van Damme přišel na plac nepřipravený, působil arogantně a choval se neprofesionálně. Nicméně historka, jež mu ponejvíce utkvěla v paměti, se týká líbacích scén, které si Aniston s Cox úplně neužívaly. Van Damme totiž měl tu kliku, že směl políbit Rachel i Monicu, avšak natočit ty scény prý byla noční můra:

"Nejprve přišla na řadu Jennifer. Po chvilce ke mně přicupitala a řekla: 'Leme, mohl bys mi prokázat laskavost? Řekni [JCVD], aby mi nestrkal při líbání jazyk do pusy.' Pověděl jsem mu tedy, že se vše náramně daří, ale ať tohle příště raději nedělá. Potom jsme se vrhli na scénu s Courteney. A za okamžik ke mně kráčí i ona a praví: 'Leme, moc tě prosím, pověz mu, ať mi nestrká jazyk do pusy.' Nemohl jsem uvěřit, že za ním musím jít znovu a tentokrát mu to naznačit poněkud důrazněji."

Inu, Van Damme platil v mládí za potížistu, tudíž taková historka asi nikoho nepřekvapí. Sláva mu brzy stoupla do hlavy a jednoduše měl za to, že si může dovolit cokoliv. Bohužel pro něj, Aniston a Cox na něj nebyly zrovna dvakrát zvědavé (alespoň na jeho jazyk ne).

Zdroj: THR

Foto: Warner Bros.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest