Pobřežní hlídka: Carmen Electra by se seriálovému restartu nebránila

Pobřežní hlídka: Carmen Electra by se seriálovému restartu nebránila | Fandíme seriálům
NBC
Zobrazit dalších 11 obrázků
Modelka, herečka a zpěvačka by okamžitě popadla plovák a hupsla zpátky do červených plavek.

Ještě dneska si dokážu vybavit hudební znělku Pobřežní hlídky, v níž před dvaatřiceti lety vytvarovaní plavčíci a jejich krásné kolegyně ve sluncem zalité Kalifornii nejenom zachraňovali životy na moři. Pobřežní hlídka s Davidem Hasselhoffem a Pamelou Anderson si vydobyl mezi diváky kultovní status a také se zapsala do Guinessovy knihy rekordů jako nejsledovanější seriál v historii. Ale ruku na srdce, kdo se na něj díval kvůli příběhu?

Za dobu vysílání se v seriálu objevila celá řada postav a jednou z těch nejpamátnějších byla vedle Mitche Buchannona (Hasselhoff) a C.J. Parker (Anderson) i okouzlující Lani McKanzie v podání mladé Carmen Electry. Ta byla nedávno hostem v televizní talkshow, kde se nechala slyšet, že by absolutně neměla nic proti tomu udělat restart Pobřežní hlídky. „Jdu do toho. V těch vodách je to ale trochu nebezpečné. Abych byla upřímná, natáčeli jsme scény vodě a koordinátor kaskadérů mi sdělil, že jsou v těchle vodách žraloci. Neznám nikoho, kdo by chtěl nutně jen tak plavat se žraloky,“ podělila se Carmen o zážitek z natáčení.

Electra v dubnu oslaví čtyřicet devět let a ačkoliv má pořád figuru jako lusk a ráda by se vrátila na pláž před kamery, tak je to jenom její zbožné přání. V nejbližší  době na restart nedojde, protože přípravy pohřbil průměrný stejnojmenný film z roku 2017 s The Rockem a Zacem Efronem. A pokud někdy nová Pobřežní hlídka vznikne, tak také nemusí Carmen tvůrci oslovit. Každopádně, co byste na její návrat říkali vy?

Foto: NBC

Zdroj: The Wendy Williams Show

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest