Hotel Kokořín: Jiří Mádl v nové komediální sérii od Televize Seznam

Hotel Kokořín: Jiří Mádl v nové komediální sérii od Televize Seznam | Fandíme seriálům
Televize Seznam
Zobrazit dalších 8 obrázků
Televize Seznam v březnu uvede nový komediální seriál s Jiřím Mádlem v hlavní roli.

Už je to pár měsíců, co se naposledy tuzemští diváci dočkali hraného českého seriálu na jedné ze zajetých webových platforem. Po říjnové Terapii sdílením na Mall TV se nového hraného seriálu dočkají i diváci webového portálu Televize Seznam. V komediální novince Hotel Kokořín si zahrají Jiří Mádl (Modelář), Pavla Tomicová (Vlastníci), Ondřej Malý (Vlastníci), Denisa Pfauserová (Případ mrtvého nebožtíka), Sabina Rojková (Zločiny Velké Prahy) a Filip Kaňkovský (Nabarvené ptáče) a moderátor a debutující herec Michal Deus.

Chataři: Nový rodinný seriál od tvůrce MOSTU! a režiséra Teorie tygra
 

Na Hotelu Kokořín je zajímavé, že vznikne ve dvou verzích. Jedna bude čistě příběhová a druhá bude kombinací seriálu a dokumentu, jenž divákům představí, jak příběh vzniká, jak se vymýšlí, natáčí a stříhá. Další nezvyklostí je fakt, že tvůrci mají vmyšlenou premisu příběhu a vybrané lokace, ovšem detaily zatím pevně dané nejsou. Scénář napíše Jiří Mádl, který k neobvyklému přístupu uvádí: „To je na tom celém nejvíce vzrušující. Scénář začnu psát, až dostanu pokyn. Pořád ani nevím kolik přesně budu mít na psaní času. Beru to jako obrovskou scenáristickou výzvu.

Synopse k sérii zní: „Sedm herců, scenárista a štáb přijíždějí do hotelu, aby natočili nový seriál. O čem? Nikdo neví, dokud scénárista neusedne k počítači a nezačne psát první díl. Roztáčí se experiment, komedie, natáčená pod tlakem.“ O režii se postará Jan Dufek, pro něhož se jedná o seriálový debut. Dufek natočil mnoho reklamních spotů, podílel se na publicistickém pořadu Fokus ČT24 a byl u vzniku DVTV, pro které vytvořil režijní koncepci a nastavil technické zázemí. Režisér se k projektu Hotel Kokořín vyjádřil následovně: „Koncept je experimentální, zábavný a jedinečný. Seriál vznikne během pěti dní, na napsání a natočení každého dílu je vyčleněných pouhých 24 hodin. Je to výzva. Nejen pro Jirku Mádla, který bude autorem scénáře, ale pro nás všechny.

Stopáž každého z pětice dílů bude činit deset minut. Seriál produkuje společnost Premium Bananas Production, která jako vůbec první externí partner připravuje pro online portál Televize Seznam hranou komediální sérii. Premiéra se uskuteční již 2. 3. Teaser si můžete pustit zde.

Zdroj: Televize Seznam

Foto:

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest