4400: Konkurent Ztracených fasuje novou verzi

4400: Konkurent Ztracených fasuje novou verzi | Fandíme seriálům
USA Network
Zobrazit dalších 11 obrázků
Domovská stanice The 100, Arrowverse či Riverdale chystá reboot mysteriózního seriálu 4400.

Mysteriózní sci-fi seriál 4400 se dočká nové verze. Původní série se vysílala v letech 2004 až 2007 na stanici USA Network a jednalo se o slušnou konkurenci Ztracených. Nejprve seriál začal jako pětidílná minisérie, avšak díky popularitě měl nakonec čtyři řady. Bohužel pro fanoušky nová verze The 4400 nenaváže na původní seriál a cliffhanger z finále čtvrté série tak zůstane bez povšimnutí. Nová verze od stanice CW se zaměří na novou partu 4 400 opomíjených, nedoceněných, přehlížených lidí, kteří během posledních sto let zmizeli z povrchu Země. Záhadné světlo nečekaně přináší všechny zmizelé zpět na Zem. Nemají však žádné vzpomínky na dobu mezi jejich zmizením a návratem, a dokonce nezestárli ani o jeden den.

This Sceptred Isle: Kenneth Branagh si zahraje premiéra Borise Johnsona v minisérii o začátku pandemie
 

Oficiální synopse dále dodává, že vláda se pokusí zabránit šíření zpráv o těchto 4400 lidech, aby se o nich veřejnost nedozvěděla, zatímco čtyři tisíce navrátilců zjišťují, že byli posláni zpátky kvůli tajemnému poslání. V původním seriálu si titulní role zahráli Joel Gretsch, Megalyn Echikunwoke, Jacqueline McKenzie a držitel Oscara za snímek Zelená kniha Mahershala Ali. Koho uvidíme v nové verzi zatím není jasné.

Na rebootu nepracuje původní kreativní tým, ale producentka a scenáristka Ariana Jackson, jež pracovala na seriálech Riverdale, UnREAL či Smrtonosná zbraň. Vyjma scénáře se Jackson na sérii podílí jako výkonná producentka společně s Annou Fricke (Walker) a Laurou Terry (Relationship Status). Kdy se seriálu dočkáme není zřejmé, ale nejspíš až nejdříve v prvním čtvrtletí příštího roku. O dalších zprávách vás budeme průběžně informovat.

Toto jsou příběhy čtyř tisíc čtyř set lidí, kteří jednoho dne beze stopy zmizeli a později byli znovu nalezeni, často dezorientovaní a vypovídající o únosech mimozemskými civilizacemi. Nepamatují si, co se přihodilo, nevědí, kde byli, mají jen matné záblesky v paměti, které však vydají za všechny vzpomínky světa. Někteří z „navrátilců“ byli navíc nadáni mimořádnými schopnostmi a nelidskými talenty. Kdo nás to zkoumá? Přichází v míru? Nebo se naopak jedná o předzvěst války světů? Jsme vydáni na milost a nemilost mimozemské rase, jež vykazuje sílu, které lidstvo není schopno konkurovat…

Zdroj: TVLine

Foto: USA Network

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest