Seriál Gotham P.D. může využívat postavy z The Batmana

Seriál Gotham P.D. může využívat postavy z The Batmana | Fandíme seriálům
Warner Bros.
Zobrazit další 3 obrázky
Chystaný seriál i film z Gothamu mají být úzce provázané.

Loni HBO Max oznámilo, že chystá seriál zaměřený na gothamskou policii (někdy přezdívaný Gotham City PD nebo Gotham P.D.). Důležité je, že seriál bude nákladnější než byl třeba několik let starý Gotham a bude přímo provázaný s chystaným celovečerním snímkem The Batman. Magazín The Wrap se zeptal programového ředitele HBO Caseyho Bloyse na to, zda postavy z filmu, jako například komisař Gordon v podání Jeffreyho Wrighta, mohou plynule přecházet do seriálu.

Na to Bloys odpověděl, že přesně takhle je to zamýšlené. Režisér filmového The Bamana Matt Reeves je producentem seriálu a žádná z postav není výhradně vázána jen pro kina nebo jen pro televizi. Mezi oběma médii má fungovat jistá propustnost. Zatím je ale všechno na začátku, takže Casey určitě nechce naznačovat, že se ta či ona postava v seriálu definitivně ukáže, ale obecně řečeno se dopředu skutečně počítalo s tím, že k provazování filmu se seriálem bude docházet.

Vedle toho Bloys dodal, že do budoucna by všechno ve světě DC mělo být koordinované. Všichni tvůrci spolu komunikují a vědí, co se děje jak na stanici CW (seriály z tzv. Arrowverse), na streamovací službě HBO Max (drahé seriály navázané na filmy) i ve filmech pro kina. Nic se nemá vzájemně překrývat a nemá se stávat, že by jeden příběh kvůli druhému přestával dávat smysl.

Konkrétně seriál o gothamské policii je procedurální krimi drama, jež má blíže zkoumat korupci v Gothamu. Série se má odehrávat v prvním roce Batmanova bdění nad Gothamem a má být pojednaná očima zkorumpovaného policisty. Seriál byl oznámený loni v létě a jako showrunner jej řídí Joe Barton, který v pozici nahradil Terence Wintera.

Zdroj: The Wrap

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 4

Petr | 13.02.2021 11:57
Čekal snad někdo něco jiného?:D:D těším se na to
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest