Autonomous: Kurýři na motorkách doručí cyberpunkovou podívanou

Autonomous: Kurýři na motorkách doručí cyberpunkovou podívanou | Fandíme seriálům
Joe Sill
Zobrazit dalších 8 obrázků
Krátký film o střetu dvojice členů motocyklového gangu s bezpečnostními složkami dostane příležitost rozjet to v seriálu z ponuré budoucnosti.

Krátký film nazvaný Autonomous sice nepředvádí mnoho, ale zjevně to stačí k tomu, aby se jej ujali producenti Jon Berg a Greg Silverman (Lego příběh 2) se záměrem rozvinout ho v seriál. Film bere diváky do šedivé budoucnosti, která je zjevně sevřena ve vynuceném dodržování přísného pořádku. Prakticky celý sestává z motocyklové honičky uprostřed dálnice plné synchronizovaně jedoucích vozidel. Z dialogů postav a otevřeného závěru je ale cítit návaznost na širší svět a to bude asi háček, na který producenti zabrali.

Za režií animovaného kraťasu stojí Joe Sill. Ve vodách krátkých filmů je doma a kromě nich dělal také na reklamách pro NASA, Teslu nebo Apple. O Autonomous prozradil, že s kolegou Matissem Tolinem (scénář) mají v hlavách už dlouhou dobu plnohodnotný příběh. Až s nástupem pandemie se rozhodli námět oprášit a připravit z něj alespoň takovýto krátký film, aby dokázali producentům lépe ilustrovat svou vizi. Snaha se zjevně vyplatila, když teď Autonomous míří do televize.

V této chvíli není známo kdy a v jaké formě diváci seriál uvidí. S krátkým filmem se ale můžete seznámit v přiloženém videu a klidně dejte vědět, jaký to podle vás skrývá potenciál.

Foto: Joe Sill

Zdroje: Deadline, ShortOfTheWeek

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest