Kung Fu: První trailer moderní verze klasického seriálu

Kung Fu: První trailer moderní verze klasického seriálu | Fandíme seriálům
The CW
Zobrazit dalších 6 obrázků
Úlohu cizice, který ochraňuje nevinné silou kung-fu, po Davidu Carradineovi přebírá mladá Olivia Lang.

Původní seriál Kung Fu je z dnešního pohledu už značně přežitá podívaná, ale v 70. letech působil jako zjevení, když do westernového prostředí vnášel bojová umění a východní filosofii. Díky tomu, jak hojně byl seriál citován a reprízován dodnes patří mezi kousky se silným nostalgickým nábojem. Na úspěšné značce Hollywood zkoušel ještě několikrát profitovat, přičemž překvapivě nejdelší životnosti se těšil slaboučký krimi seriál z 90. let Kung Fu: Legenda pokračuje.

No a teď to značka zkouší znovu. Pod dohledem producenta Grega Berlantiho (Dawsonův svět, Arrow a jeho svět, Riverdale, Letuška) vzniká moderní předělávka, která se do jisté míry inspiruje všemi předchozími iteracemi, aniž by s nimi byla jakkoliv přímo provázaná. Poprvé také bude chybět David Carradine, hvězda všech předchozích filmů a seriálů.

Novou hrdinkou je Nicky Chen (Olivia Lang), mladá studentka, která opouští lékařskou fakultu a odchází do izolovaného kláštera v Číně, kde ji shaolinští mniši naučí svým hodnotám a bojovému umění. Po návratu do Spojených států ochraňuje svou komunitu před kriminálními živly a hledá Zhilan (Yvonne Chapman), vražedkyni svojí shaolinské mentorky Pei-Ling (Vanessa Kai).

Dalšími postavami jsou: Otec Nicky Jin Chen (Tzi Ma), restauratér, který skrývá tajemství, jež by mohlo rodinný podnik zničit. S vybudováním podniku pomáhala Nickyina máma Mei-Li Chen (Kehng Hua), jež sama ukrývá zničující tajemství. Pak je tu Nickyin mladší bratr Ryan (Jon Prasida), pohodový student medicíny a její technicky zdatná sestra Althea (Shannon Gang), která je zasnoubená s Dennisem (Tony Chung) a plánuje si svoji perfektní svatbu a život. Gavin Stenhouse hraje zástupce okresního návladního a Nickyina bývalého přítele Evana a Eddie Liu hraje Henryho, hrdinčinu současnou lásku.

Seriál poběží na stanici CW od 7. dubna, přičemž většinu výraznějších projektů stanice u nás přebírá HBO nebo Netflix, takže zájemci mohou doufat, že u nás Kung Fu bude k vidění.

Podklady a foto: The CW

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest