Resident Evil: Infinite Darkness - Seznamte se s novým videoherním seriálem

Resident Evil: Infinite Darkness - Seznamte se s novým videoherním seriálem | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 9 obrázků
Netflix chystá zbrusu nový výlet do světa Resident Evil, který přímo navazuje na 4. díl videoherní série.

Populární videoherní série Resident Evil letos slaví dvacet pět let a k tomuto výročí dostanou fanoušci dárek v podobě zbrusu nového dílu. Ten vyjde začátkem května a krom toho se také očekává premiéra nového filmu a animovaného seriálu. Resident Evil: Infinite Darkness se bude odehrávat dva roky po konci videohry Resident Evil 4 a hrdiny Leona Kennedyho a Claire Redfield čeká podle zveřejněné synopse další společný příběh.

Resident Evil - Infinite Darkness: Kromě hraného chystá Netflix ještě animovaný seriál
 

V roce 2006 se někdo v Bílém domě dostal k tajným prezidentským složkám. Americký federální agent Leon S. Kennedy je povolán ještě s dalšími kolegy na místo, aby incident vyšetřili, ale když najednou dojde k výpadku světel, Leon a tým S.W.A.T. musí znenadání čelit hordám nemrtvím.

Mezitím Claire Redfield, která pracuje pro agenturu TerraSave, narazí na záhadný obraz v zemi, kterou navštívila a zároveň v ní poskytuje podporu uprchlíkům. Kresba, která může mít něco společného s virovou infekcí, nenechá Claire spát a rozhodne se pustit do vlastního vyšetřování. Příští ráno Claire navštíví Bílý dům, kde požádá o vybudování sociálního zařízení.

V sídle prezidenta má příležitost se sejít s Leonem a ukázat mu namalovanou kresbu. Zdá se, že si Leon uvědomil nějakou souvislost mezi zombie nákazou v Bílém domě a podivnou kresbou, avšak Claire to zatají. Časem obě ohniska zombie nákazy ze vzdálených zemí povedou k událostem, které otřesou národem až do samotného jádra.

Seriál si vzalo do parády animační studio Quebico a ústředním hrdinům propůjčí hlasy Nick Apostolides (Leon) a Stephanie Panisello (Claire). Oba dabéři namluvili postavy v remaku Resident Evil 2.

Podklady a foto: Netflix

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest