Sherlock: Benedict Cumberbatch se vyjádřil k možnému pokračování

Sherlock: Benedict Cumberbatch se vyjádřil k možnému pokračování | Fandíme seriálům
BBC
Zobrazit dalších 9 obrázků
Herec Benedict Cumberbatch v rozhovoru naznačil budoucnost seriálového Sherlocka, dočkáme se někdy páté série?

Seriálový Sherlock od BBC se řadí mezi nejoblíbenější seriály nového tisícletí. Ze spojení moderního pojetí klasických románů Arthura Conana Doyla s hereckou chemií ústřední dvojice Benedicta Cumberbatche a Martina Freemana se povedlo vytvořit nezapomenutelný seriálový zážitek, který má přitom pouhých dvanáct dílů (i když s filmovou stopáží devadesáti minut) a jeden samostatný snímek Přízračná nevěsta. Čtvrtá a pro většinu diváků nejslabší série si odbyla premiéru již v roce 2017. V posledních čtyřech letech se čas od času některý z herců či tvůrců k možnému pokračování vyjádřil, ale nezdá se, že by momentálně někdo na seriálu aktivně pracoval.

Hutná detektivka Temný případ dostane od HBO úplně nový směr
 

Nyní kolem seriálu rozvířil vody samotný představitel Sherlocka Benedict Cumberbatch, který v online rozhovoru pro server Collider na otázku k možnému návratu k ikonické roli detektiva řekl toto: „Jsem nejspíš ten nejhorší člověk, kterého se na tohle můžete ptát. Nevím. Samozřejmě nikdy neříkej nikdy, ale momentálně mám velice plný diář, a to samé se dá říci o Matinovi (Martin Freeman, představitel Watsona) a všech ostatních klíčových hercích i tvůrcích. Takže, kdo ví? Možná se jednou k seriálu vrátíme, ale jen v případě, že scénář bude skutečně dobrý. Asi by to mohl být spíše film než seriál, ale těžko říct. Každopádně zatím Sherlock není na pořadu dne.

Bohužel pro fanoušky Cumberbatchovo vyjádření se nese v podobném duchu, jako předchozí vyjádření tvůrců. Je určitě dobře, že nikdo z ústředních herců ani tvůrčího týmu návrat k seriálu v budoucnu nevyvrací, ovšem další řady nebo celovečerního snímku se pravděpodobně v následujících několika letech nedočkáme. Přáli byste si návrat seriálového Sherlocka nebo jste toho názoru, že se již tvůrci vyčerpali? Podělte se s námi o svůj názor v komentářích.

Zdroj: Collider

Foto: BBC

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 9

Patrik vagner | 06.01.2024 00:42
Mohli by je dost případů co by mohli být zajímavé Strakaty pás, udoli strachu, spolek rysavcu, dům u měděných buku, tančící figury, mrzak, domácí pacient, rudý kruh, plus další by bylo zajímavé v současné době.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest