Rutherford Falls: Podívejte se na trailer k nové komedii od tvůrce Dobrého místa

Rutherford Falls: Podívejte se na trailer k nové komedii od tvůrce Dobrého místa | Fandíme seriálům
Peacock
Zobrazit dalších 13 obrázků
Herec Ed Helms se po Kanclu vrací na televizní obrazovky s novým komediálním seriálem.

Streamovací služba Peacock v dubnu uvede novou komediální sérii od tvůrce sitcomů Dobré místo, Brooklyn 99 a Parks and Recreation Michaela Schura. Pro Schura se jedná o první projekt od konce Dobrého místa, jehož poslední díl si odbyl premiére v lednu loňského roku. Rutherford Falls je zasazeno do amerického maloměsta a bude následovat Nathana Rutherforda, který chce zachovat sochu kolonialistického osadníka a spoluzakladatele města, jenž je zároveň jeho předkem. Nejen, že historická památka vytváří bezpečnostní riziko na silnici, ale také představuje spornou součást historie města, na které se jeho obyvatelé nedokáží shodnout.

Penny z Teorie velké třesku si zahraje hereckou ikonu Doris Day
 

Sitcom v komediálním duchu rozvede jak aktuální dění, kolem rušení soch historických osobností v USA, tak témata spolužití původních Američanů na maloměstě a síly životního přátelství. V hlavní roli Nathana se představí Ed Helms (Pařba ve Vegas), který v posledních letech hrál v nespočtu filmových komedií. Naposledy jsme Helmse mohli vidět v regulérní seriálové roli v americkém Kanclu, jenž skončil v roce 2013. Role Nathanovy životní kamarádky Reagan Wells se představí komička Jana Schmieding (Blast).

Zbytek obsazení tvoří Michael Greyeyes (Bludné kruhy), Jesse Leigh (Superstore), Dustin Milligan (Schitt's Creek), Dana L. Wilson (Dexter), David Banks (Nesvá), Peggy Dunne (Chirurgové) a Donnie Masihi (Tohle jsme my). První řada nabídne osm epizod, premiéra pilotního dílu se uskuteční 22. 4. Níže se můžete podívat na ničím neurážející upoutávku, která jednoduše představí základní premisu a postavy, avšak na nic lepšího, než na pohodovou rodinnou jednohubku to zatím nevypadá. V galerii najdete oficiální plakáty a screeny z upoutávky.

Zdroj: TVLine

Foto: Peacock

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 3

1 | 23.03.2021 18:55
1
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest