Neztrapňuj mě, tati!: Mrkněte na trailer k rodinné komedii s Jamiem Foxxem

Neztrapňuj mě, tati!: Mrkněte na trailer k rodinné komedii s Jamiem Foxxem | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 17 obrázků
Jamie Foxx se vrací ke svým hereckým kořenům, v sitcomu u Netflixu si zahrál ústřední roli otce dospívající dcery. Podívejte se na upoutávku.

Netflix zveřejnil plnohodnotný trailer k nadcházejícímu sitcomu Neztrapňuj mě, tati! (Dad Stop Embarrassing Me!) v němž se po více než dvaceti letech vrací Jamie Foxx ke svým komediálním a televizním začátkům. Držitel Oscara za snímek Ray měl na přelomu devadesátých letech svou vlastní komediální show The Jamie Foxx Show na stanici The WB, která měla celkem pět sérií a sto odvysílaných epizod. Nyní se Jamie Foxx vrací do komediálních vod s rolí úspěšného podnikatele a starého mládence Briana Dixona, který se právě stal otcem své dospívající dcery na plný úvazek.

Rutherford Falls: Podívejte se na trailer k nové komedii od tvůrce Dobrého místa
 

Rodinný sitcom je inspirován Foxxovým vztahem s jeho vlastní dcerou Corinne Foxx. Obsazení je tvořeno převážně afroamerickými herci. V roli Brianovy dcery se představí Kyla-Drew (Zmizení). David Alan Grier (Jumanji) hraje Brianova otce a Porscha Coleman (Hodný holky) ztvární Brianovu sestru. Zbytek obsazení tvoří Jonathan Kite (2 $ocky), Heather Hemmes (Yellowstone), Valente Rodriguez (High School Musical: The Musical: The Series) a tanečnice, modelka a herečka Miracle Reigns (Searching for Life).

Showrunnerem sitcomu je Bentley Kyle Evans (Love That Girl!), jenž s Foxxem spolupracoval na již zmíněné komedii The Jamie Foxx Show. Režie všech osmi epizod se zhostil Ken Whittingham (Grace a Frankie, Black-ish). Premiéra je stanovena na 14. 4. V galerii pod článkem se můžete podívat na oficiální plakáty a nespočet screenů z upoutávky.

Zdroj: Collider

Foto: Netflix

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest