Dawsonův svět: Herečka tvrdí, že seriál může být po letech obnovený

Dawsonův svět: Herečka tvrdí, že seriál může být po letech obnovený | Fandíme seriálům
Warner Bros.
Dawson, Pacey, Joey a Jen... hvězdy teenagerského nebe. Mají co nabídnout jako dospělí?

Pokud jste sledovali televizi na začátku tisíciletí, nejspíš vám nemohl uniknout seriál Dawsonův svět (Dawsons Creek). Zvlášť pokud jste patřili k dospívající generaci. Jen pro připomenutí, v centru dění byl Dawson Leery, středoškolák zamilovaný do spolužačky Joey, jenž zažívá ještě s kamarádem Paceym a sousedovic dcerou Jen typické puberťácké slasti a strasti života. Z řady oproti jiný seriálům Dawsonův svět vystupoval z řady obdobných seriálů Dawsonovým zájmem o filmografii a daleko upřímnějším zájmem teenagerů o sexualitu. Seriál proslavil James Van Der Beeka, Katie Holmes, Joshuu Jacksona, Michelle Williams nebo Busy Phillips. V originále seriál běžel v letech 1998-2003 a měl šest sezon.

Teď to vypadá, že by se Dawsonův svět mohl zařadit mezi nekonečnou řadu seriálů, které byly několik let po skončení obnoveny. Podle magazínu People to na panelu věnovaném televizním mámám z 90. let uvedla Mary-Margaret Humes, jež v seriálu představovala Gail Leery, Dawsonovu mámu. Herečka tvrdí, že jsou s kolegy stále v kontaktu a k restartu by mohlo dojít:

„Mluvili jsme o tom s Katie Holems. Mluvili jsme o tom s Jamesem Van Der Beekem. Dokonce jsem na 190 stranách rozpracovala nápad na...restart. Jestli z toho něco bude zatím nedovedu říci, ale rozhodně je kolem [mého námětu] živo. Co na to říkali? Náš seriál byl podstatně jednodušší, než jsou televizní [show] v současnosti. Kvůli sociálním médiím. A v současnosti prostě nemůžete točit seriál a a vůbec nezmínit sociální média. Takže bychom mohli navázat tam, kde jsme skončili a sociální média zařadit, jen ne tak výrazně. Takže podle toho co vím od mladých, šance [na návrat] je. A silná.“

Upřímně řečeno, vyjádření Mary-Margaret působí malinko naivisticky. Že by zrovna přístup k sociálním sítím byl v případě hrdinů Dawsonova světa nějak zásadní? Pro fanoušky je hlavní, aby k návratu byl nějaký pádný důvod a postavy po letech měly co říct. Pro herce by nejspíš byla hlavní cena nebo opravdu zajímavý scénář. Zvlášť Williams má perfektně rozjetou filmovou kariéru a ostatní herci (snad až na Van Der Beeka) také nemají o práci nouzi, k návratu tak má dost možná největší důvod právě Mary-Margaret Humes. Tak uvidíme, zda se na ni jednou usměje štěstí.

Foto: Warner Bros.

Zdroj: People

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 4

Gadi | 24.03.2021 16:17
Zrovna Michelle Williams by se navrat netykal. V posledni epizode zemrela.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest