Made for Love: Nový seriál HBO hlídá lásku čipem v hlavě

Made for Love: Nový seriál HBO hlídá lásku čipem v hlavě | Fandíme seriálům
HBO Max
Zobrazit dalších 5 obrázků
Čerstvá upoutávka blíže představuje svět budoucnosti, kde stalkování nabralo nový rozměr.

Před časem jsme vám představili novou „romantickou“ sci-fi satiru Made for Love od HBO. Čerstvě byl zveřejněný nový trailer, jenž nás daleko blíže seznamuje s výletem do futuristického světa, v němž se Hazel Green vydává na útěk po té, co se deset let dusila v manželství s nestabilním, sebestředným a zřejmě sociopatickým miliardářem. Brzy si však uvědomí, že jí manžel implantoval do mozku čip, skrze který může sledovat nejen její lokaci, ale také číst její myšlenky a pocity.

V nové ukázce seriál působí jako patřičný nápor na naši senzoriku. Hazel prožívá spoustu vjemů, tak i my dostaneme jejich plnou palbu. Vedle sci-fi s psychedelickou příchutí na nás čeká také zajímavá sonda do vztahu a do chování úspěšných vizionářů, kteří mají pocit, že by se svět měl ohýbat jejich vůli. Hazel hraje Cristin Milioti, z níž se po loňské komedii Palm Springs začíná stávat expertka na netradiční romance, v nichž jsou hrdinky zaseknuté v science fiction pasti.

Narcistního miliardáře si s evidentní chutí střihl Billy Magnussen, jehož filmaři s ohromnou chutí obsazují do rolí problematických hezounků, kterým máte chuť jednu lísknout. Hazelina otce ztvárnil Ray Romano. Vrchním scenáristou je Patrick Somerville, jež pracoval třeba také na podobně ztřeštěném Maniakovi nebo na Pozůstalých. Recenze zatím převažují pozitivní a premiéra na HBO Max je naplánovaná na 1. dubna. Na oznámení termínu pro běžné lokální HBO Go zatím čekáme.

Podklady a foto: HBO

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest