Pomozte dětem: O Velikonočním pondělí zazpívá Zagorová s Hložkem a Kotvaldem

Pomozte dětem: O Velikonočním pondělí zazpívá Zagorová s Hložkem a Kotvaldem | Fandíme seriálům
ČT
Zobrazit dalších 9 obrázků
Na velikonočním charitativním koncertu Pomozte dětem uslyšíme Hanu Zagorovou, Monkey Business, Anetu Langerovou či Ondřeje Rumla.

Diváci se setkávají se Žlutým kuřetem s plovacím kruhem na obrazovkách České televize již třiadvacet let a ani letos tomu nebude jinak. Přenos charitativní sbírky Pomozte dětem s podtitulem Společně proběhne letos na Velikonoční pondělí 5. 4. Večerem provedou herci Matouš Ruml (Princezna a půl království) a Marek Němec (Ženská na vrcholu).

Minišou: Karel Šíp uvede rozhovory na dva metry s Jiřím Suchým, Zdeňkem Svěrákem a Jiřinou Bohdalovou
 

Během benefičního večera zazpívají mimo jiné Hana Zagorová se Stanislavem Hložkem a Petrem Kotvaldem, kapela Monkey Bussiness, Aneta Langerová, Ondřej Ruml, Jiří Pavlica s Hradišťanem anebo operní sbor Divadla J. K. Tyla v Plzni. Dále uslyšíme klavírní souboj mezi Ondřejem Gregorem Brzobohatým a Ondřejem Brouskem, Brzobohatý se k vystoupení vyjádřil následovně: „Pro tuhle příležitost jsme s Ondrou oživili náš, pro mnohé dnes už kultovní, Souboj klavírů. Vymysleli jsme nové pojetí, pilně nazkoušeli, natočili a teď jen doufáme, že se bude lidem líbit.

Sbírka podpoří třicet vybraných organizací, jež pomáhají znevýhodněným a ohroženým dětem. Po celé Velikonoční pondělí bude o aktuálním stavu sbírky a zajímavostem ze zákulisí informovat moderátorka Alena Zárybnická. Podpořit sbírku může každý, a to zasláním DMS v hodnotě 30, 60 a 90 Kč ve tvaru DMS KURE 30, 60 nebo 90 na telefonní číslo 87 777 anebo zasláním libovolné finanční částky na účet 9595959595/0600. Charitativní večer odstartuje 5. 4. ve 20:10 na ČT1. Níže se můžete pdoívat na oficální upoutávku k letošnímu ročníku. 

Foto a podklady: ČT

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest