The Bad Batch: Trailer představuje nový Star Wars seriál

The Bad Batch: Trailer představuje nový Star Wars seriál | Fandíme seriálům
Lucasfilm
Zobrazit dalších 8 obrázků
Vadná várka klonů nám představí období těsně po nástupu Impéria. Vrací se řada známých postav Hvězdných válek.

Asi to nebude dlouho trvat a začne platit, že kterýkoliv týden bude mít na Disney+ premiéru nová epizoda nějaké velké značky. Především se budou střídat Marvel a Star Wars. Aktuálně běží The Falcon and The Winter Soldier, pak si dáme krátkou pauzu a na tradičního 4. května (protože may the fourth – may the force be with you – ať tě provází Síla) bude uvedený nový animák ze světa Hvězdných válekStar Wars: The Bad Batch.

Synopse praví: Star Wars: The Bad Batch (zhruba „Vadná várka“) pojednává o elitní jednotce experimentálních klonů, kteří byli poprvé představeni v seriálu Klonové války. Po válce se Galaxie rychle mění a Vadná várka si v ní snaží najít svoje místo. Členy jednotky jsou jedinečné klony, které se liší od svých bratří v klonové armádě. Každý z nich má nějakou výjimečnou schopnost, což z nich dělá neobyčejně efektivní bojovníky a úctyhodnou jednotku.

V ukázce se ukázala řada známých tváří. Krom hochů z Vadné várky také Fennec Shand (Ming-Na Wen), již jsme poznali v The Mandalorianovi. Dále důstojník Impéria Grand Moff Tarkin (Stephen Stanton) nebo kapitán Rex (toho dabuje Dee Bradley Baker, stejně jako všechny ostatní klony). Vypadá to, že titulární jednotka už nebude chtít dále sloužit rodícímu se Impériu a z jejích členů se stanou uprchlíci.

Výkonným producentem je Dave Filoni, klíčová osobnost světa Star Wars a autor či spoluautor většiny hvězdných seriálů. Hlavní scenáristkou je Jennifer Corbett (Star Wars: Odboj, NCIS), Brad Rau (Star Wars Povstalci, Star Wars: Odboj) je vrchní režisér. Hudbu složí oblíbený Kevin Kiner, jenž složil hudbu ke Klonovým válkám i Povstalcům. Premiérová epizoda vysílaná 4. května bude mít 70 minut. The Bad Batch uvádí služa Disney+, která by snad v letošním roce konečně měla oficiálně přijít i do Česka a na Slovensko. Dole v galerii je nový plakát.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest