Natáčení nových Přátel je konečně tu

Natáčení nových Přátel je konečně tu | Fandíme seriálům
HBO Max
Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, David Schwimmer a Matt LeBlanc se konečně sejdou společně opět před kamerou.

O chystaném speciálu Přátel se píše už hodně dlouhou dobu – od listopadu 2019. Původně měl být speciál k dispozici pro americký start služby HBO Max, avšak kvůli pandemii se natáčení několikrát odkládalo. Teď k němu konečně dojde. Dle interních informací serveru Deadline se epizoda natočí už v nadcházejícím týdnu.

Natáčení proběhne v Los Angeles, ale detaily se stále tají. Víme, že se projektu účastní Matthew Perry, Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, David Schwimmer a Matt LeBlanc, stejně jako původní scenáristé Kevin Bright, Marta Kauffman a David Crane. Režíruje Ben Winston, současný režisér hudebních klipů a televizních pořadů. Dle dostupných informací jednotliví herci dostanou za jednorázový návrat každý 3-4 miliony dolarů.

Samotné natáčení má podle některých informací kvůli větší zdravotní bezpečnosti proběhnout ve venkovních prostorách, podle jiných ve stejném ateliéru, kde se natáčel původní seriál. Víme, že speciál není nová příběhová epizoda. Zřejmě můžeme očekávat nějakou vzpomínkovou talk show, i když David Schwimmer v show Grahama Nortona připustil, že se „bude něco číst“. Zřejmě tedy herci nabídnout alespoň dramatické čtení scénáře...ať už nějakého staršího, nebo nově napsaného pro tuhle příležitost.

Přátelé jsou stále extrémně populární a kdykoliv se kolem nich cokoliv nového šustne, je vidět, že to vyvolává velký zájem. A nějaké velké setkání v šesti dosud nikdy neproběhlo. Přesto se osobně nemohu ubránit dojmu, že zvlášť při tom, jaké halo se kolem speciálu dělá, bude nejspíš spousta fanoušků alespoň trochu zklamaná, pokud herci skutečně jen zavzpomínají u hrnku kávy na staré dobré časy…

Foto: HBO Max

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest