Chirurgové: Po letech se vrátily další známé postavy. Blíží se konec?

Chirurgové: Po letech se vrátily další známé postavy. Blíží se konec? | Fandíme seriálům
ABC
Chirurgové nostalgicky vzpomínají na další a další mrtvé postavy. Značí to konec seriálu? Nebo se podaří vyjednat další řadu?

Seriál Chirurgové na začátku 17. řady příjemně překvapil fanoušky, když se po několikaleté pauze opět na scéně ukázal Patrick Dempsey jako Derek Shepherd, dlouholetá láska ústřední hrdinky Meredith Grey. Zesnulá postava se vrátila v rámci Meredithiny vize a stejným způsobem se hlavní hrdinkou stavili ve snách také George O'Malley (T.R. Knight), Mark Sloan (Eric Dane) a Meredithina sestra Lexie Grey (Chyler Leigh). V některé z budoucích epizod se má zastavit také April Kepner (Sarah Drew) jež seriál opustila ve 14. řadě.

Aktuální řada je také poslední pro postavu Andrewa DeLucy (Giacomo Gianniotti), který zemřel na následky pobodání. S úbytkem postav a retrospektivními návraty oblíbených favoritů ze starších řad se tak nabízí otázka, zda se seriál nechýlí ke konci. Většina ústředních osobností měla smlouvu podepsanou pouze do konce aktuální řady a možnost ukončení seriálu byla reálně na stole. Showrunnerka Krista Vernoff nicméně zatím stačila podepsat další obecnou smlouvu o spolupráci se stanicí ABC a vedou se intenzivní jednání s představiteli posledních tří postav, které u seriálu vydržely od samého začátku – s Ellen Pompeo (Meredith), Chandrou Wilson (Miranda Bailey) a Jamesem Pickensem Jr. (Richard Webber). Jednání s Pompeo jsou podle magazínu Deadline na dobré cestě a ruku na srdce, v téhle fázi už je Meredith jediná postava, se kterou osud seriálu stojí a padá, všichni ostatní jsou nahraditelní.

Foto: ABC

Zdroje: Deadline I, II, III, IV, V

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest