Bridgertonovi dostali od Netflixu zelenou pro 3. a 4. sezónu

Bridgertonovi dostali od Netflixu zelenou pro 3. a 4. sezónu | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 24 obrázků
Veleúspěšná žhavá dobová romance byla obnovena v rekordním čase a přinese tak další dvě řady.

Volejte sláva! Bridgertonových se po jejich masivním globálním debutu jen tak nezbavíme. Fiktivní romance, představující život společenské smetánky v první třetině devatenáctého století měla obrovský úspěch a bude pokračovat ve 2., 3. a 4. sérii.

Netflix velmi brzy oznámil, že budou Bridgertonovi pokračovat ve třetí a čtvrté sezóně i navzdory tomu, že druhá sezóna ještě ani nespatřila světlo světa. Takto raná oznámení nedělá Netflix vždycky, nicméně v tomto případě se není čemu divit. Od té doby, co byla v prosinci 2020 uvedena první sezóna, provází adaptaci knižní série nadšené ohlasy.

Druhá sezóna vášnivé netflixovské romance v současné době začala s natáčením, nicméně již bez hlavní pánské hvězdy Regé-Jean Page (Simon, vévoda z Hastings), který tvořil ústřední dvojici s představitelkou Daphne, Phoebe Dynevor. Seriál tak navazuje na knižní předlohu autorky Julie Quinn, v níž se každý ze svazků soustředí na jinou z hlavních postav, ve druhé sezóně to pak bude postava Anthonyho Bridgertona (Jonathan Bailey), přičemž Dynevor se jako Daphne vrátí v roli vedlejší.

Produkce jistě doufala i v návrat Regé-Jean Page, který si ukořistil notnou část dámských srdcí, ten však měl podepsanou smlouvu pouze na první sezónu a již je uvázaný ve velkých filmových projektech – jako jsou The Gray Man a Dungeons & Dragons, čili vedlejší role v seriálu ho již nejspíš tolik nelákala.

Pokud bude seriál pokračovat v adaptaci knih, měla by se třetí sezóna soustředit na romantické osudy Benedicta Bridgertona (Luke Thompson) a čtvrtá by pak sledovala jeho bratra Colina (Luke Newton), větší roli by měla dostat Penelope Featherington (Nicola Coughlan). Knižní předloha je devítidílná, a tak Bridgertonovi mohou na Netflixu pobýt pěknou řádku let.

Výkonná producentka Shonda Rhimes se k obnovení na další dvě série vyjádřila tak, že si kreativní spolupráce s Netflixem nesmírně váží a úspěch adaptace přikládá celému týmu Shondalandu. Již po přečtení předlohy Julie Quinn měla totiž pocit, že je to materiál, který si získá davy diváků a nepochybuje o dalších úspěších adaptace na mezinárodním poli.

Premiéra druhé řady prozatím nebyla zveřejněna, nicméně odhadem bychom ji mohli čekat v období Vánoc, tak jako sezónu předešlou.

Zdroj: Collider

foto: Netflix

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest