The Continental: Seriál z historie Johna Wicka odhaluje podrobnosti

The Continental: Seriál z historie Johna Wicka odhaluje podrobnosti | Fandíme seriálům
Lionsgate
Blíže se seznámíme s hotelem pro zabijáky a jeho minulostí

Už delší dobu víme, že vzniká televizní seriál ze světa Johna Wicka. Šéf televizní sekce studia Lionsgate Kevin Beggs teď v rozhovoru pro Deadline o seriálu prozradil bližší podrobnosti. Když studio přišlo s nápadem na to, že by chtělo své úspěšné značky rozšířit o televizní seriály, vytyčilo si jeden cíl: Seriály nemají žádným způsobem komplikovat případné natáčení dalších celovečerních filmů. Studio mělo na stole hned několik návrhů na to, jak by se dal seriálově zpracovat John Wick, nakonec se ujal ten, který přinesli tvůrci Youtube série Wayne.

Jak už se ví delší dobu, seriál bude zasazený do minulosti. Konkrétně se ocitneme v 70. letech, kdy se New York rozpadal a ulice zaplavovaly kvůli stávce popelářů hory odpadků. Do celé věci se vložila mafie a na pozadí těchto události budeme sledovat zrod hotelu Continental. Ten je v sérii Johna Wicka místem, kde všichni zabijáci mohou najít bezpečné útočiště. Pod střechou hotelu je přísně zakázáno jakékoliv násilí a sebemenší porušení se přísně trestá.

Hlavním hrdinou seriálu bude mladý Winston, jehož starší verzi hraje v sérii Johna Wicka Ian McShane. Tady se dozvíme, jak se Winston a jeho kumpáni k hotelu dostali. Série vzniká prvotně pro americkou stanici Starz a následně ji vzhledem k popularitě Johna Wicka jistě nabídnou další poskytovatelé kolem světa. Bude koncipovaná jako limitovaná minisérie a netradičně má přinést tři epizody po 90 minutách.

Foto: Lionsgate

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest