Ted Lasso: Nejpohodovější seriál loňského roku se vrací s 2. řadou

Ted Lasso: Nejpohodovější seriál loňského roku se vrací s 2. řadou | Fandíme seriálům
Apple TV+
Pusťte si upoutávku na další úsměvné pachtění fotbalové „rodiny“ za úspěchem.

Ted Lasso dopředu působil jako poněkud tuctová záležitost. Seriál pojednává o trenérovi amerického fotbalu, jenž v Anglii dostane na starosti tým klasického fotbalu. Inspirací pro natáčení navíc byla série reklam. Celé to mohlo skončit jako příběh o blekotajícím blbečkovi, který má nezaslouženou kliku, popřípadě jsme mohli sledovat střet arogantního amerického blbce se starou Evropou.

Namísto toho jsme se dočkali extrémně vřelého a pozitivního seriálu, který vám nalije optimismus do žil. Trenér Lasso je nepřirozeně veselý člověk, nicméně jeho úsměv není otravný a dokáže si vás získat na svoji stranu. Trenérova metoda nejsou jen esoterické motivační kecy, ale s týmem se skutečně pracuje. Zároveň si seriál nedělá iluze o tom, že by kouč z úplně jiného sportu najednou udělal z uvadajícího mančaftu zázrakem mistry. Obsazení i scénáře jsou vynikající a tak není divu, že už si seriál stačil odnést celou řadu cen, včetně Zlatého glóbu pro Jasona Sudeikise, představitele hlavní role.

Ve druhé řadě uvidíme, co se dělo po tom, když tým sestoupil do nižší soutěže a započal svoji cestu za návratem do Premier League. Spolu se Sudeikisem se v hlavních rolích vracejí Brendan Hunt, Jeremy Swift, Juno Temple, Brett Goldstein, Phil Dunster a Nick Mohammed. Nově je doplní Sarah Miles v roli týmové psycholožky Sharon. Autory seriálu jsou Sudeikis, Hunt, Bill Lawrence a Joe Kelly. Druhá řada bude mít premiéru 23. května na Apple TV+ a schválena už byla i řada třetí.

Podklady a foto: Apple TV+

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest