Physical: Rose Byrne se dala na aerobik v první upoutávce

Physical: Rose Byrne se dala na aerobik v první upoutávce | Fandíme seriálům
Apple TV+
Zobrazit dalších 16 obrázků
Režisér Já, Tonya zamířil na Apple TV+ a natočil seriál s Rose Byrne z prostředí aerobiku 80. let, podívejte se na první teaser.

Streamovací služba Apple TV+ si na červen připravila dramedy zasazenou do San Diega 80. let. Physical se soustředí na zdánlivě poslušnou a tiše uzurpovanou ženu v domácnosti Sheilu Rubin, která dělá vše proto, aby podpořila svého chytrého, ale kontroverzního manžela v boji o politickou funkci. Za zavřenými dveřmi prožívá Sheila svůj vlastní, temně zábavný pohled na život, který jen málokdy vyjeví ostatním. Sheila také bojuje s osobními démony, v souvislosti s tím, jak vnímá sebe samu. Vše se změní, když najde uvolnění prostřednictvím překvapivého zdroje, světa aerobiku.

Roar: Nicole Kidman a další slavné herečky v seriálu zaměřeném na ženský pohled
 

Série sleduje Sheilinu epickou cestu od přehlížené ženy, která se transformuje v sebevědomou, uznávanou expertku a poradkyni životního stylu. Ústřední hrdinku ztvárnila Rose Byrne. Herečku známou z nespočtu komedií jsme naposledy mohli vidět v loňské oceňované minisérii Mrs. America. První upoutávka, kterou si můžete přehrát níže, z příběhu mnoho neodkrývá. Minutový teaser pouze ukazuje několik retro pohledů do 80. let, střípky aerobikových scén a náznaky černého humoru, který sem režisér Craig Gillespie přenesl ze snímku Já, Tonya.

V roli Shelinina manžela Dannyho se představí Rory Scovel (Jsem božská). Obsazení dále doplňují Paul Sparks (Dokud nás vražda nerozdělí), Geoffrey Arend (Paní ministryně), Ashley Liao (Secret Society of Second Born Royals), Lou Taylor Pucci (Ty), Carlos Antonio (Klaun navždy) a Ian Gomez (Richard Jewell). Showrunnerkou seriálu je Annie Weisman (Zajatci předměstí, About a Boy). Physical bude mít deset půlhodinových epizod a premiéra se uskuteční 18. 6.

Zdroj: ComingSoon

Foto: Apple TV+

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest