Lajna 3: Jiří Langmajer se vrátí do role ostrého hokejového trenéra Luboše Hrouzka

Lajna 3: Jiří Langmajer se vrátí do role ostrého hokejového trenéra Luboše Hrouzka | Fandíme seriálům
Televize Seznam
Zobrazit dalších 10 obrázků
Fanoušci komediálního seriálu Lajna mohou jásat, Seznam chystá se stejným tvůrčím týmem třetí sezónu.

Mnoho diváků jistě potěší zpráva, že se internetový seriál Lajna z produkce Televize Seznam vrátí se třetí sezónou. Osobně jsem předpokládal, že sportovní komedie z prostředí ledního hokeje skončila druhou sezónou, která u diváků nerezonovala tak jako první řada. První Lajna skvěle využila potenciál výborně napsané a zahrané postavy hokejového trenéra a bývalého hokejisty Luboše Hrouzka. Kombinace scénáře Petra Kolečka s přisprostlým projevem Jiřího Langmajera učaroval nejednomu fanouškovi hokeje, Havířova či čistě příznivcům komedií ze sportovního prostředí.

Chataři: Nový rodinný seriál od tvůrce MOSTU! a režiséra Teorie tygra
 

Druhá řada, ve které se z pochmurné šedi Havířova vrátí Hrouzek do slávistické stáje, již taková pecka nebyla. Od scénáře po zpracování byla druhá série slabší, ale i se značným poklesem kvality se jednalo o lehce nadprůměrnou zábavu s pár brilantními komediálními momenty. Právě oznámená třetí sezóna by mohla alespoň v jednom aspektu předčít obě předchozí série.

Na rozdíl od prvních dvou řad, které dle Seznamu mají souhrnně přes 16 milionů zhlédnutí, nebude třetí sezóna koncipovaná jako internetový seriál. Televize Seznam uzavřela spolupráci se slovenskou stanicí TV JOJ a společně oznámily zahájení příprav natáčení třetí série, které by mělo začít v létě. Nová řada s podtitulem Zúčtování bude tentokrát natáčena primárně pro terestrické televizní vysílání a až po televizní premiéře bude dostupná online. Díky tomu, že Seznam spojí síly s JOJ a půjde o televizní projekt, by mohli mít tvůrci větší rozpočet, takže by seriál mohl oplývat zručnějším pojetím například hokejových scén.

Ve třetí sezóně se samozřejmě v titulní roli Hrouzka vrací Jiří Langmajer. Dle prvního plakátu, v němž má ikonický trenér oblek a za ním na tribunách visí vlajky evropských zemí, usuzuji, že tentokrát bude Hrouzek trénovat samotnou českou hokejovou reprezentaci. O scénář a režii se opět postarají Petr Kolečko a Vladimír Skórka, kteří během pandemie společně vytvořili skvělou komediální sérii sKORO NA mizině. Kreativním producentem zůstává Daniel Strejc (Vyšehrad). Třetí Lajna bude mít stejně jako předchozí série osm půlhodinových epizod. Diváci by se měli seriálu dočkat ještě letos na podzim.

Foto a podklady: Televize Seznam

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest