Chirurgové dostanou také 18. sérii

Chirurgové dostanou také 18. sérii | Fandíme seriálům
ABC
Po dlouhém vyjednávání s ústředními herci se podařilo dosáhnout dohody.

Letošní, 17. série Chirurgů (Grey‘s Anatomy) mohla být poslední. Hlavní scenáristce a ústředním hercům končily smlouvy a budoucnost byla nejasná. Celá řada byla psaná tak, aby případně mohla posloužit jako závěrečná – po letech se znovu objevila plejáda oblíbených postav z minulosti a rekapitulovalo se. Nakonec se ale fanoušci mohou těšit minimálně na další rok ve společnosti oblíbených doktorů.

Už před časem se podařilo uzavřít další dohodu se scenáristkou Kristou Vernoff, teď podepsali smlouvy na další rok také hlavní hvězda Elen Pompeo, ale také Chandra Wilson a James Pickens Jr. - jediní dva další herci, kteří jsou se seriálem od začátku. Kdo naopak sérii po dvanácti letech opouští, je Jesse Williams, jenž v Chirurzích ztvárnil doktora Jacksona Averyho. Ten byl součástí seriálu od 6. řady a byl v současnosti pátým nejdéle sloužícím členem obsazení. Williams měl chuť zkusit něco nového a na odchodu se s tvůrci dohodl. Pro ukončení příběhu jeho postavy tvůrci po letech opět přivedli před kameru Sarah Drew jako April Kepner, Jacksonovu životní lásku a matku jeho dítěte.

Chirurgové jsou dlouhodobě nejsledovanějším seriálem od stanice ABC a také nejdéle běžícím seriálem, jaký kdy stanice vyrobila (myšleny jsou dramatické seriály hlavního vysílacího času, nikoliv např. soutěže, odpolední nekonečné seriály nebo animáky pro děti). Patří mezi deset nejdéle bežících amerických seriálů vůbec. Příští rok zřejmě dosáhnou na kulatých 400 epizod. Společně s Chirurgy byl obnovený také seriál Station 19, který má taktéž na starosti Krista Vernoff a často se s Chirurgy prolíná.

Zdroje: Deadline I, II

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest