Nebe s.r.o.: Po Česku zamířil komediální seriál na divoký západ

Nebe s.r.o.: Po Česku zamířil komediální seriál na divoký západ | Fandíme seriálům
TBS
Zobrazit další 4 obrázky
Pusťte si upoutávku 3. řady komediálního seriálu, kde Daniel Radcliffe bude knězem.

Nebe s.r.o. (Miracle Workers) je sympatický komediální seriál, který letos přinese už svoji třetí řadu. Zajímavé je na seriálu to že je každá sezona pojatá úplně jinak. Ta první byla skutečně věrná svému názvu. Pojednávala o zaměstnancích nebe, kteří se prostřednictvím drobných zázraků snažili dát dohromady jeden ostýchavý pár, aby Bohovi dokázali, že Země není tak špatná, aby ji musel celou ničit. Druhá série byla úplně jiná. Stejní ústřední herci si zahráli obyvatele středověkého městečka, kteří se potýkají s každodenními problémy života. Seriál čerpal humor hodně z toho, že ať už okolnosti a kulisy byly jakékoliv, postavy ve svém chování odrážely moderní společenskou dynamiku. Nechyběli tak kupříkladu středověký rockový koncert nebo otravní nebeští byrokraté. Na druhé řadě bylo zajímavé také to, že se kompletně točila na Barrandově.

Ve třetí řadě se opět postaví vše na hlavu. Novým prostředím je Oregonská stezka, jedna z klíčových tras pro osidlování západního pobřeží Spojených států. Děj je zasazený do roku 1844, kdy se skupina dobrodruhů vydává na dostavnících směrem k Pacifiku.

V hlavních rolích se vracejí Daniel Radcliffe, Steve Buscemi, Geraldine Viswanathan, Karan Soni a Jon Bass. Radliffe hraje idealistického maloměstského kazatele, Buscemi hledaného zločince, Soni taktéž nebezpečného pistolníka, Viswanathan nespokojenou ženu, která by se ráda daleko víc bavila a Bass jejího bohatého manžela. Jako hlavní scenárista se vrací Simon Rich. Světová premiéra je naplánována na 13. července, u nás obě dosavadní řady vždy s nějakým odstupem nabídlo HBO.

Podklady a foto: TBS

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest