Papírový dům: Trailer odhaluje, kdy bude uvedena poslední řada

Papírový dům: Trailer odhaluje, kdy bude uvedena poslední řada | Fandíme seriálům
Netflix
Podívejte se, jak se rozjede závěrečná akční série oblíbeného lupičského seriálu.

Populární lupičský seriál Papírový dům (La casa de papel) se od svého uvedení v roce 2017 dočkal na Netflixu už čtyř řad. Ta poslední dorazila před rokem. Pátá řada seriál uzavře. Kvůli pandemii se trochu zpozdila, ale teď je tu konečně trailer, který odhaluje, kdy se fanoušci dočkají. Netflix nakonec závěrečných deset epizod naservíruje ve dvou vlnách.

Prvních pět epizod závěrečné řady bude uvedeno 3. září, zbylých pět kousků potom 3. prosince. Jak můžete vidět ve zveřejněné upoutávce, závěrečná řada bude hodně akční. Oficiální synopse o poslední sérii seriálu říká:

Parta je odříznutá v centrální španělské bance už více než 100 hodin. Podařilo se jí zachránit Lisabona, ale po tom, co ztratila člověka z vlastních řad, na ni čeká její dosud nejtemnější hodinka. Profesor byl zajatý Sierrou a vůbec poprvé nemá žádný únikový plán. A když už to vypadá, že se nemůže pokazit nic dalšího, na scénu nastupuje silnější nepřítel, než jakýkoliv, kterému se dosud protagonisté postavili: Armáda. Blíží se konec největší loupeže v dějinách a to co začalo jako loupež, se mění ve válku.

Autor seriálu Álex Pina slibuje, že když tvůrci během pandemie závěrečnou řadu psali, dali si na ní skutečně záležet, aby předčili všechna očekávání. V prvních pěti epizodách by měli být protagonisté skutečně na lopatkách, závěrečných pět epizod se má potom soustředit víc na postavy a jejich emoce. Má to být cesta k rozloučení s oblíbenými charaktery.

Podklady a foto: Netflix

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest