Tim Burton našel hlavní herečku pro svou verzi Addamsovy rodiny

Tim Burton našel hlavní herečku pro svou verzi Addamsovy rodiny | Fandíme seriálům
Paramount Pictures
Seriál zaměřený na Wednesday Addams našel představitelku hlavní role.

Režisér Tim Burton připravuje nové zpracování Addamsovy rodiny, populárního komediálního seriálu s hororovou příchutí, jenž divákům představil bláznivá dobrodružství podivné famílie ze strašidelné vily. Prapůvodně Addamsovi vznikli jako série kreslených stripů v novinách, po původním hraném seriálu z roku 1964 následovaly animované seriály, další hraný seriál, televizní film, několik hraných filmů pro kina i animované filmy pro kina.

Teď je tedy na pořadu dne nové seriálové zpracování pro Netflix, které se zaměří primárně na příhody smrtelně vážné a prudce inteligentní Wednesday. Režíruje Tim Burton, jehož styl zdánlivě sedí k Addamsovým jako ulitý. Scenáristy jsou Alfred Ghough a Miles Millar. Pánové mají na triku seriály Into the Badlands a Smallville. Nově teď byla obsazena představitelka hlavní role. Wednesday ztvární Jenna Ortega, teprve osmnáctiletá herečka, jež nedávno vystupovala třeba ve snímcích Chůva na zabití: Krvavá královna, nebo Yes Day.

Příběh se zaměří na dívčina školní léta na akademii Nevermore, kde se pokouší ovládnout svoje rozvíjející se psychické schopnosti. Zároveň se pokouší zastavit sérii vražd v místním městě a vyřešit nadpřirozenou záhadu, která před pětadvaceti lety postihla její rodiče. Vedle toho všeho ale bude muset řešit i zamotané vztahy, kterým se na akademii nevyhne.

Foto je ilustrační - celovečerní film Addamsova rodina (Paramount Pictures)

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest