What If...?: Kdy se dočkáme seriálu o alternativní historii světa Marvelu

What If...?: Kdy se dočkáme seriálu o alternativní historii světa Marvelu | Fandíme seriálům
Marvel Studios
Zobrazit dalších 12 obrázků
Výborně vypadající animák přijde již za několik týdnů.

Fanoušci filmového (a nyní již v podstatě i seriálového) světa Marvelu si v poslední době užívají hody. Po přibližně roce a půl bez nových přírůstků do superhrdinského univerza se v posledních měsících dočkali hned dvou velice kladně přijatých seriálů (WandaVision a The Falcon and The Winter Soldier), už příští středu přicestuje ve své sérii zákeřný Loki a v červenci do kin dorazí dlouho očekávaná Black Widow. A to je pouze špička ledovce – expanze nových marvelovek bude jen v tomto roce grandiózní. Jedna z nejoriginálnějších novinek v návalu projektů přitom zůstala trošku v zapomnění.

Nebavíme se o ničem jiném než o animovaném seriálu What If…?, ve kterém se na obrazovky podívá řada alternativních podání známých příběhů, které rozhodně nešetří nápaditostí a originalitou. V kombinaci s lákavou animací má seriál velké naděje na úspěch a určitě by nebylo na škodu, kdyby o něj panoval větší zájem.

Deadpool údajně vedle 3. filmu dostane také mládeži nepřístupný animovaný seriál
 

Je však dost možné, že tento zájem začne brzy stoupat. Po dlouhé době jsme se totiž dozvěděli, k jakému datu můžeme směřovat naše očekávání. What If…? vyplní přibližně dvouměsíční pauzu mezi červencovou Black Widow a zářijovým Shang-Chim. Datum premiéry bylo podle serveru IGN po potvrzení Disneyho, mateřské společnosti Marvelu, stanoveno na tento srpen. Známý únikář Charles Murphy pak tuto informaci ještě upřesnil na konkrétní datum, a to sice 6. 8. Pokud se tato informace potvrdí, bude to znamenat, že po vzoru WandaVision a The Falcon and The Winter Soldier budou nové epizody na Disney+ servírovány opět v pátky (na rozdíl od středečního vydání Lokiho).

Kromě toho jsme se v posledních dnech dočkali i dalších novinek – konkrétně zbrusu nových fotografií a plakátů. Najdete je v galerii.

Showrunnerem série je scenárista A.C. Bradley (Lovci trolů od Guillerma Del Toro) a režie se zhostil Bryan Andrews (Samuraj Jack). Vypravěčem série je nadpozemský Uatu neboli Watcher, kterého dabuje Jeffrey Wright (Westworld). V seriálu se vrátí do svých rolí několik herců z MCU, uslyšíme Hayley Atwell, Joshe Brolina, Chrise Hemswortha, Toma Hiddlestona, Samuela L. Jacksona nebo Jeremyho Rennera.

Zdroje: IGN, Murphy's Multiverse

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest