Stranger Things: Postava Hoppera má jinou vizáž kvůli novému filmu od Marvelu

Stranger Things: Postava Hoppera má jinou vizáž kvůli novému filmu od Marvelu | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 9 obrázků
Kromě toho se již blíží konec natáčení. Kdy bychom se tedy mohli dočkat premiéry?

Když se na internet minulý rok v únoru dostal vůbec první kratičký teaser k nové sezóně populárního retro hororu Stranger Things, přinesl hned několik překvapení. Kromě skutečnosti, že se v ukázce objevil charakter šerifa Hoppera, který měl zemřít na konci poslední série, některé fanoušky zaskočila i drastická změna jeho vizáže. David Harbour byl zbaven vlasů i bradky a kníru a jako jasné vysvětlení se přirozeně nabídl fakt, že se Hopper nachází v ruském vězení a tudíž podle toho byl patřičně ostříhán. Ve skutečnosti to však vypadá, že za touto proměnou vůbec nemusel stát příběh, nýbrž spíše zákulisní okolnosti.

Stranger Things: Nový teaser láká na 4. řadu
 

Harbour se v červenci ukáže v dalším vysoce populárním fiktivním vesmíru, a to sice v superhrdinském světě Marvelu. V dlouho očekávané Black Widow se ujme role ruského hrdiny Red Guardiana, jehož filmový příběh shodou okolností začíná právě v ruském vězení. Jak herec prozradil v rozhovoru pro Jimmy Kimmel Live!, bylo mu jasné, že se fanoušci budou snažit různými teoriemi Red Guardiana a Hoppera spojit dohromady. A tomu chtěl předejít. Podle všeho tudíž potají fotil detaily z natáčení Black Widow a snímky posílal autorům Stranger Things bratrům Dufferovým, aby se od špionážní marvelovky seriál co nejvíce odlišil. Dával si údajně pozor na to, aby se lišily barvy, vzhled i kostýmy.

Harbour nás však obdařil i další zprávou, kterou ocení i neteoretizující fanoušci. A to sice že se po dlouhých měsících podle všeho konečně natáčení čtvrté sezóny Stranger Things blíží ke konci. Po přibližně půlroční pauze zapříčiněné pandemií se kamery znovu spustily loni na podzim, práce však probíhaly oproti předchozím řadám poměrně pomalým tempem, opět kvůli koronaviru. V tuto chvíli by však podle herce už měla produkce pomalu dobíhat do cílové rovinky, přičemž by poslední klapka měla padnout v srpnu. Naděje na premiéru v příštím roce by tedy měly být naplnitelné.

Na závěr můžete zhlédnout celý rozhovor s Davidem Harbourem.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest