American Horror Stories: Kdo si zahraje v nové hororové antologii

American Horror Stories: Kdo si zahraje v nové hororové antologii | Fandíme seriálům
FX/Hulu
Zobrazit dalších 8 obrázků
Spin-off k populárnímu American Horror Story je už za rohem a nechybí staří známí.

Známý scenárista, režisér a producent Ryan Murphy má, jak je to u něj tradicí, velice napilno a pravidelně nám servíruje jeden nový projekt za druhým. V posledních měsících se podepsal pod úspěšnými originálními počiny jako jsou seriál Ratched, nová minisérie Halston nebo snímek The Prom. Zdaleka to však neznamená, že by zapomínal na svůj dost možná nejslavnější výtvor – hororovou sérii American Horror Story. Značka v blízké době chystá poměrně významnou expanzi. Jednak se dočkáme dlouho očekávané 10. řady, kromě toho však také zbrusu nového seriálu nesoucího název American Horror Stories.

Přestože se novinka alespoň v názvu od AHS ve velké míře neliší, přichází s relativně obměněným konceptem. Stejně jako v případě staršího sourozence se bude jednat o antologii, nebude tedy nabízet jeden koherentní příběh. Nové příběhy však tentokrát nebudou přinášet nová řady, ale rovnou jednotlivé epizody. Každý díl tudíž nabídne zcela jiný hororový svět a postavy – podobně jako například oceňované sci-fi Black Mirror.

American Horror Story: Podívejte se na první fotku desáté série s Kevinem ze Sám doma
 

Jak už bývá u Murphyho zvykem, o seriálu jsme dosud měli relativně málo informací a museli jsme si vystačit s útržky zpráv nebo s kratičkým teaserem. Nyní se však na povrch dostala poměrně důležitá novinka, a to sice podoba hereckého obsazení. Murphy na svém Instagramu odhalil čtyři důležitá jména – a se všemi se už někdy v minulosti spojil. Páteř ansámblu budou tvořit Kevin McHale (Glee), Charles Melton (AHS: 1984, Riverdale), Dyllon Burnside (Pose) a Nico Greetham (Pose). Podle informací serveru Deadline se pak v seriálu objeví i Danny Trejo (série Machete).

Už dříve bylo odhaleno, že se na projektu bude v režisérské pozici podílet i další Murphyho dlouhodobá spolupracovnice Sarah Paulson. Premiéry by se seriál měl dočkat již zanedlouho – na streamovací platformu Hulu se první epizoda podívá už v červenci. Už brzy bychom tedy mohli očekávat další bližší informace a zejména plnohodnotný trailer.

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest